Demi Moore are un nou iubit

De: Marian Andrei / 26.05.2013, 10:02
Demi Moore are un nou iubit
Actrița americană Demi Moore, care s-a despărțit în noiembrie 2011 de actorul Ashton Kutcher, are un nou iubit, un australian în vârstă de 30 de ani care este culegător de perle.

O sursă apropiată actriței a declarat pentru New York Daily News că Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, l-a cunoscut pe Will Hanigan la un curs de yoga.

Pe lângă faptul că este un aventurier și un culegător de perle, tânărul ar avea o perlă inserată în penis. Nu este vorba de o rebeliune din adolescență, ci de o tradiție în familia culegătorului de perle.

Demi Moore a început relația cu Ashton Kutcher la câțiva ani după ce s-a despărțit de actorul Bruce Willis, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, grație rolului din serialul „That ’70s Show”. Relația lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenței de vârstă de 16 ani între cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au despărțit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat șase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

În prezent, Ashton Kutcher are o relație cu colega lui din distribuția serialului „That ’70s Show”, actrița Mila Kunis.