Demi Moore, fără dinţi din cauza stresului. Cum arată acum actriţa – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 15.06.2017, 16:03
 Demi Moore, fără dinţi din cauza stresului. Cum arată acum actriţa -  FOTO
Actriţă Demi Moore a mărturisit într-un program de televiziune cum i-a afectat stresul viaţa şi fizionomia.

Stresul este o problemă care afectează mai ales vedetele de la Hollywood, care ajung uneori să facă mărturisiri surprinzătoare. Este şi cazul celebrei actriţe Demi Moore, fosta parteneră de viaţă a lui Ashton Kutcher, care săptămâna aceasta a mărturisit că stresul a costat-o doi dinţi din faţă.

„Am pierdut doi dinţi frontali”, a dezvăluit actriţa în celebrul program condus de Jimmy Fallon la postul NBC. Protagonista filmului „Ghost” a adăugat ironic că i-ar fi plăcut să spună că şi-a pierdut dinţii mergând cu trotineta sau cu rolele, însă „i-am pierdut din cauza stresului”, a mărturisit ea.

Demi Moore care a fost invitată la emisiune pentru a-şi promova cel mai recent film al său, „Rough Night”, a făcut această confesiune, deoarece a considerat că este un lucru pozitiv ca această informaţie să circule. Continuând pe un ton relaxat şi glumeţ cu privirile la progresele realizate în domeniul sănătăţii mintale, actriţa şi-a exprimat gratitudinea mai ales faţă de progresele odontologiei moderne. „Mulţumesc tuturor celor care practică odontologia”, a încheiat Demi Moore.