Demi Moore isi doreste copii cu Ashton Kutcher

Apropo.ro / 04.01.2007, 12:47
Demi Moore isi doreste copii cu Ashton Kutcher
Demi Moore a declarat recent ca ea si sotul ei, tânarul Ashton Kutcher, se gândesc la posibilitatea de a avea copii împreuna, transmite Reuters. "În mod sigur ne gândim la asta", a spus Moore, care are 44 de ani si al carei sot, Ashton Kutcher, este cu 16 ani


Demi Moore a declarat recent ca ea si sotul ei, tânarul Ashton Kutcher, se gândesc la posibilitatea de a avea copii împreuna, transmite Reuters.

„În mod sigur ne gândim la asta”, a spus Moore, care are 44 de ani si al carei sot, Ashton Kutcher, este cu 16 ani mai tânar.

„Daca ai trei copii, nu mai conteaza daca apoi sunt patru, cinci sau mai multi”, a spus actrita.

Demi Moore, care a jucat în filme precum „G.I. Jane”, „Ghost” si „Indecent Proposal”, are deja trei copii cu vârste de 18, 15 si 13 ani, conceputi cu fostul ei sot, actorul Bruce Willis, de care a divortat în 2000.

Moore si Kutcher s-au întâlnit în 2003 si s-au casatorit doi ani mai târziu. Desi la Hollywood se credea ca relatia celor doi nu va dura, perechea se pare ca are o legatura speciala.

Demi Moore a spus ca mariajul cu Kutcher este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viata.

„Daca cineva mi-ar fi spus «Ai sa întâlnesti un barbat de 25 de ani care sa vrea sa stea cu tine si cu copiii tai si sa fie fericit pentru asta», i-as fi raspuns «continua sa visezi»”, a spus Moore.

Mediafax