Demi Moore si Ashton Kutcher, divort de 290 milioane de dolari

Apropo.ro / 10.10.2011, 14:00
Demi Moore si Ashton Kutcher, divort de 290 milioane de dolari
Demi Moore si Ashton Kutcher vor avea un divort de 290 de milioane de dolari. Avocatii celo doi s-au intalnit pentru a pune la punct detaliile separarii.

Demi Moore si Ashton Kutcher vor divorta, dupa sase ani de mariaj. Totul este pus pe seama infidelitatii lui Ashton, care a fost surprins de paparazzi in compania a trei femei, dintre care doar cu una ar fi intretinut relatii sexuale. La baza acestor afirmatii stau cateva fotografii realizate, probabil de fete, in timpul distractiei lor.

Divortul se aude a fi unul scump, ei avand de impartit suma de 290 de milioane de dolari.

Demi nu prea are noroc in dragoste, sau poate tineretea lui Kutcher si dorinta de a-si trai viata la maxim au dus la dezbinarea cuplului. Poate doar vrea sa intre mai bine in pielea personajului rpincipal din „Two and a half men”. O fi oare un rol ce aduce mai mult ghinion decat noroc?

Demi Moore - Ashton Kutcher in 2003

Demi si Ashton in 2003: el un star in devenire, ea o femeie fericita

Se mai zvoneste ca, de suparare, Demi Moore a cazut in patima alcoolului, iar prietenii incearca sa o salveze pana nu va fi prea tarziu.

Se pare ca neintelegerile dintre cei doi au aparut anul trecut, insa au incercat sa mai salveze din ce ramasese din relatia lor. Totul nu a fost decat o amanare a despartirii.

O prietena apropiata de-a Sarei Leal, femeia de 23 de ani cu care Ashton a inselat-o pe Demi, a declarat ca barbatul i-a spus Sarei ca sunt despartiti, insa lumea nu cunoaste acest lucru deocamdata. Povestea de amor s-a consumat in Hotelul Hardrock din San Diego, SUA.

Totul s-a intamplat pe cand Demi si Ashton urmau sa aniverseze implinirea celor 6 ani de mariaj.