Demis Roussos revine la Bucureşti

Apropo.ro / 11.09.2013, 11:03
Demis Roussos revine la Bucureşti
Demis Roussos revine la Bucureşti anul acesta, pe 5 decembrie, pentru a susţine un concert pe scena Sălii Palatului, unde vor putea fi auzite atât piese specifice sărbătorilor de iarnă, colinde, cât şi hiturile sale, informează organizatorii, Project Events.

Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Puţină lume ştie, spun organizatorii concertului, că Demis a fost căsătorit cu o româncă, astfel că pentru acesta Bucureştiul reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere.

Deşi este de origine egipteană, Demis a crescut în Europa şi a îndrăgit tradiţiile europene, iar una din sărbătorile sale preferate este Crăciunul, pe care îl aşteaptă de fiecare dată cu emoţie şi nerăbdare.

Pentru concertul din 5 decembrie preţurile biletelor sunt următoarele: categoria VIP – 300 de lei, categoria 1 – 250 de lei, categoria 2 – 200 de lei, categoria 3 – 150 de lei, categoria 4 – 100 de lei, categoria 5 – 50 de lei.

Biletele se găsesc, începând de marţi, la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, oficiile poştale semnalizate „bilete.ro” şi online, pe Biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro şi eventim.ro.