„Demonica” și „oculta” Lady Gaga nu e dorită în Filipine

De: Marian Andrei / 21.05.2012, 11:00
Mai multe persoane din Filipine au protestat, sâmbătă, la Manila, cerând anularea celor două concerte pe care Lady Gaga le are programate în această țară, astăzi și mâine, pe motiv că melodiile acesteia au nuanțe "demonice".

Zeci de polițiști au blocat mai multe sute de protestatari din două grupuri care doreau să meargă la locul concertelor cu pancarte pe care scria „Opriți concertul lui Lady Gaga” și „Nu o sprijiniți pe Lady Gaga„.

Contestatarii fac parte din grupări creștin conservatoare, mulți dintre ei considerând că melodiile divei „aduc ofense religiei”, în timp ce alții sunt mult mai categorici, afirmând că acestea sunt „o blasfemie, imorale și cu note demonice și oculte„.

Organizatorii concertului s-au declarat mirați de proteste, având în vedere că fanii erau pregătiți să plătească până la 15.000 de pesos (350 de dolari) pentru bilete – într-o țară în care salariul mediu lunar este de aproximativ 10.000 de pesos (230 de dolari).

Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial „The Born This Way Ball„, care include 21 de orașe europene, printre care și București, unde artista va cânta, pe Național Arena, pe 16 august.