Demonstraţii de acrobaţie aeriană la frânghie, pictură pe apă şi breakdance la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 16.11.2016, 11:44
Demonstraţii de acrobaţie aeriană la frânghie, pictură pe apă şi breakdance la “Next Star”
Pictură pe apă şi acrobaţie aeriană, muzică populară, breakdance, muzică pop, dar şi un... late night show sunt momentele artistice pe care talentaţii concurenţi de la “Next Star” le vor susţine joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în faţa juraţilor Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. O nouă seară specială prezentată de Dan Negru, în care se va acorda cel de-al patrulea şi ultimul Golden Star al sezonului. Cine este concurentul pe care acest Golden Star îl va trimite direct în marea finală a celui de-al şaptelea sezon, telespectatorii vor afla joi seara.

Aşadar, pe 17 noiembrie, pe scena de la “Next Star” va urca Cristina (9 ani), din Bucureşti, care îi va uimi de juraţi cu un număr de acrobaţie. “Pentru astăzi am pregătit un exerciţiu la frânghie. Mă antrenez la o şcoală de circ…”, le-a spus mica acrobată juraţilor. Demonstraţia ei îi va da mari emoţii lui Dorian şi o va face pe Alina să-şi acopere, în anumite momente, ochii cu palmele. “E foarte greu ce face ea!”, spune Dorian Popa şi, parcă pentru a întări cele spuse, va încerca să urce cât mai sus pe frânghia suspendată deasupra scenei. Dorian nu este singurul care va face această mişcare, căci Pepe îl va provoca pe Dan Negru să urce la rândul lui pe sfoară. Cât timp va reuşi prezentatorul show-ului să stea agăţat de frânghie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeaşi ediţie, cei patru juraţii vor afla cum se face pictura pe apă de la Iulia, o fetiţă în vârstă de zece ani, din Bucureşti. “Este vorba despre o tehnică tradiţională turcească, care se numeşte Ebru. Pictura se realizează pe o apă specială, culorile sunt naturale, făcute din pământ, iar pensulele sunt realizate din păr de cal”, le explică Iulia juraţilor.  Tot atunci, telespectatorii vor face cunoştinţă cu Loredana, o fetiţă de zece ani, din Chişinău, care-şi organizează propriul late night show pe scena de la “Next Star”. Ea a pregătit pentru seara de joi un program de ştiri despre cei patru juraţi şi prezentatorul Dan Negru, dar şi despre alte vedete. În aceeaşi seară, vin pe scena talent show-ului “Veveriţele năzdrăvane”, un grup vocal-instrumental format din 14 copiii nevăzători, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 14 ani, din Bucureşti, care-i vor emoţiona până la lacrimi cu momentul lor artistic pe toţi cei prezenţi.

Care sunt ceilalţi concurenţi ai serii şi cine va fi câştigătorul acestei ediţii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.