Demonstraţii de kickboxing si speed stacks, în premiera noului sezon “Next Star”

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 12:20
Demonstraţii de kickboxing si speed stacks, în premiera noului sezon “Next Star”
Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon al show-ului “Next Star” de joi, 15 septembrie, ora 20.30, aduce în faţa telespectatorilor Antenei 1 şi a juraţilor Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa, opt concurenţi cu talente excepţionale care intră în competiţie pentru trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro. Demonstraţii de kickboxing, speed stacks, dans şi muzică sunt ingredientele unei gale care se anunţă spectaculoasă şi emoţionantă.

“Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranţă, în cel de-al şaptelea sezon “Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Şi mă refer aici chiar şi la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretenţios decât în primavară şi să analizeze prestaţiile copiilor în cele mai mici detalii. Publicul are în continuare un cuvânt greu de spus, pentru că, în fiecare ediţie, îşi poate trimite preferatul în Finala de Popularitate! De Negru, nu mai zic… are câţiva aşi în mânecă, atât pentru copii, cât şi pentru juraţi. Începe o toamnă în care “Next Star” va aduce oamenilor de toate vârstele performanţă, talent, simpatie, emoţie şi distracţie!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

Prima gală a emisiunii “Next Star” prezentată, ca de obicei, de Dan Negru, îl va aduce în faţa publicului pe Nick Angelo, un băieţel de cinci ani care face kickboxing de performanţă. Pe scena de la “Next Star”, transformată pentru el într-un ring, puştiul îi va uimi pe juraţi şi pe invitatul special Cătălin Moroşanu cu o demonstraţie spectaculoasă. De asemenea, pentru prima dată, la “Next Star”, vine o fetiţă care suferă de autism. Ana-Maria (14 ani) va cânta, acompaniindu-se la clape, impresionându-i pe juraţi cu performanţa ei. În aceeaşi ediţie vine Efe, un puşti de 10 ani, ca să le arate tuturor cât este el de talentat la speed stacks, un sport care necesită rapiditate şi foarte multă îndemânare în mânuirea unor pahare speciale.

Începând din acest sezon, fiecare jurat va avea dreptul să trimită direct în marea finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune. Astfel, Pepe, Alina, Dorian şi CRBL vor avea pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl vor putea folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit. De asemenea, telespectatorii îşi vor putea vota preferaţii şi trimite în finala de popularitate cu un sms la numărul 1272.

“Îmi plac formatele tv longevive, de-a lungul anilor am prezentat show-uri tv cu viaţă lungă. “Next Star” e un exemplu. Frumuseţea e că cei care s-au lansat, copii fiind acum câţiva ani, au devenit deja adolescenţi. “Next Star” e un promo la anii care vor veni”, spune prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Cine va câştiga prima gala a celui de-al şaptelea sezon “Next Star”, telespectatorii vor vedea joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, numai la Antena 1.