Denis de la The Motans a făcut cursuri de dans: „Am învăţat rumba, cha-cha, tango, vals”

Apropo.ro / 17.07.2018, 16:51
Denis de la The Motans a făcut cursuri de dans:
Cântă, compune şi este foarte pasionat de muzică. În luna martie a acestui an a lansat şi primul său album, „My Gorgeous Drama Queens”, ce conţine piesele „August”, Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM” sau „Weekend” - care a fost şi melodia anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. Însă, puţini ştiu că artistul Denis de la The Motans, are şi alte talente.

 

 

Deşi acum spune că e sigur că a uitat să danseze şi că în copilărie nu era foarte încântat de această activitate, artistul povesteşte că a făcut dansuri sportive, timp de aproape 5 ani, chiar dacă a fost mai degrabă dorinţa mamei lui.
„Când eram copil, în clasele primare, am făcut dansuri sportive, la îndemnul mamei. Din clasa întâi până în clasa a V-a am învăţat rumba, cha-cha, tango, vals şi alte stiluri”, îşi aminteşte Denis acea perioadă.
Acum, totuşi, consideră că această experienţă i-a prins bine şi că aceste lecţii au fost importante. „Dansul şi acele cursuri mi-au dat un simţ al ritmului, m-au ajutat pentru că eu cred că nişte părţi ale fundamentului muzical şi-au lăsat amprenta pentru ce urma să fac mai târziu”.
Dacă ar fi să aleagă un stil de dans care îi place şi în prezent, el spune că acesta ar fi oricând tangoul. „Îmi place foarte mult, mi se pare ceva deosebit, are foarte multă pasiune, foarte mult film în el şi este şi foarte ofertant din punct de vedere al coregrafiei”, spune Denis.