Denis Serban a sosit la Rapid

Apropo.ro / 23.01.2002, 08:30
Denis Serban a sosit la Rapid
Dennis Serban a pus la punct toate detaliile contractului cu Rapid si dupa ce ieri s-a fotografiat cu steagul si fularul giulestenilor, astazi va parafa o întelegere pîna la vara Revenit în România la finalul saptamînii trecute, Dennis Serban va semna astazi contractul de joc cu Rapid.


Dennis Serban a pus la punct toate detaliile contractului cu Rapid si dupa ce ieri s-a fotografiat cu steagul si fularul giulestenilor, astazi va parafa o întelegere pîna la vara

Revenit în România la finalul saptamînii trecute, Dennis Serban va semna astazi contractul de joc cu Rapid. Mijlocasul va îmbraca tricoul visiniu pîna la finalul acestui campionat si nu exclude sa continue evolutiile pe terenurile din tara si în continuare. Dupa ce va semna pe acordul de împrumut, fotbalistul va pleca împreuna cu vicepresedintele Constantin Zotta spre Poiana Brasov, unde se va integra în lotul condus de Viorel Hizo.

Dennis, e vreo neclaritate în privinta contractului cu Rapid?

Nu, am fost la ISM, au venit domnul Albu si domnul Zotta sa vada contractele originale pe care le-am adus de la Valencia, totul e în regula, iar mîine, la Pro Rapid, o sa semnam actele necesare.

Cum e din nou acasa?

Superb. Am suferit destul de mult în cei trei ani petrecuti în Spania, asa ca nu este exclus sa ramîn în România. Desigur, am contract pîna în 2004 cu Valencia si sînt acolo niste bani la care nu am cum sa renunt prea usor. Am un copil, altul este pe drum si trebuie sa le asigur un viitor. Madalina este însarcinata în trei luni si jumatate.

Selectionerul Anghel Iordanescu a spus ca si-ar fi dorit mai mult ca tu si Selea sa ramîneti în Spania, nu sa reveniti în campionatul intern. Ce zici?

Si eu mi-as fi dorit, însa cum nu intram în calculele antrenorului Rafa Benitez nu vad ce sa fi facut acolo. Eu vreau sa joc la Rapid, sper sa am un retur bun, cu evolutii care sa-l determine pe domnul Iordanescu sa ma cheme la echipa nationala.

Îti aduci aminte de ratarea din meciul Steaua – Rapid, cînd…

Da, stiu la ce te referi. Era 2-1 pentru Steaua, iar eu am ratat poate cea mai mare ocazie din cariera mea. Însa ce sa faci, asa e fotbalul, au ratat ei, jucatori mari, lovituri de la 11 metri, dar eu! Poate o sa marchez pe Ghencea acum, la meciul direct.
Sursa: www.prosport.ro