Denis Serban la Dinamo

Apropo.ro / 27.07.2004, 09:50
Denis Serban la Dinamo
Mijlocașul Denis Șerban a ajuns la un acord cu gruparea Dinamo, cu care urmeaza sa semneze un contract pe o perioada de trei sezoane. Contractul dintre Dinamo și Denis Șerban va fi înregistrat la Liga Profesionista de Fotbal dupa ce fotbalistul va efectua vizita

Mijlocașul Denis Șerban a ajuns la un acord cu gruparea Dinamo, cu care urmeaza sa semneze un contract pe o perioada de trei sezoane.

Contractul dintre Dinamo și Denis Șerban va fi înregistrat la Liga Profesionista de Fotbal dupa ce fotbalistul va efectua vizita medicala.

Șerban nu este inclus în lotul formației dinamoviste pentru cele doua meciuri cu MSK Zilina, programate pe 28 iulie și 4 august, în cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor, dar el ar putea fi adaugat pe lista pentru turul trei preliminar al competiției.

Denis Șerban se va alatura lotului antrenat de Ioan Andone dupa revenirea dinamoviștilor de la Zilina.

Denis Șerban a evoluat, în returul sezonului trecut, la Petrolul Ploiești, echipa ce a retrogadat în Divizia B. De-a lungul carierei sale a mai evoluat și la principalele rivale ale dinamoviștilor, Steaua și Rapid. Fost component al echipei Farul Constanța, Șerban a jucat în Spania la formațiile Valencia, Villarreal, Elche, Cordoba și Polideportivo Ejido.

Dinamo pleaca, azi, la Zilina

Componenții echipei Dinamo vor pleca, marți, la ora 11.00, de pe aeroportul „Henri Coanda”, spre Zilina, în vederea disputarii meciului cu campioana Slovaciei, contînd pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, informeaza site-ul gruparii din Ștefan cel Mare.

Dinamoviștii vor ateriza la Pestany, o localitate aflata la 100 de kilometri de Zilina, urmînd sa se stabilesca la Hotel Branica.

Marți seara, de la ora 21.00, va avea loc antrenamentul oficial.

La meciul de la Zilina vor fi prezenți circa 150 de suporteri dinamoviști. „La ora 10.00, din fața stadionului vor pleca doua autocare și cîteva mașini personale. Este posibil ca numarul suporterilor sa cresca daca și cei din Ardeal se vor aventura la aceasta deplasare”, a subliniat liderul galeriei dinamoviste, Elias Bucurica.

Pentru suporteri, deplasarea la Zilina costa 800.000 de lei, preț în care este inclus și biletul de meci. 

Mediafax