Denis Stefan a invatat-o sa calareasca! Actorul a fost personajul perfect pentru primul videoclip al focoasei LeeYa!

Apropo.ro / 10.06.2013, 09:00
Denis Stefan a invatat-o sa calareasca! Actorul a fost personajul perfect pentru primul videoclip al focoasei LeeYa!
Debuteaza in muzica si a filmat un videoclip cu cai! Pe data de 1 mai 2013 s-a filmat primul clip LeeYa la piesa “Gitana”.
Leeya
 
Actiunea s-a desfasurat pe plaja din Saturn, si l-a avut drept protagonist pe Denis Stefan, actorul principal din serialul “Inima de tigan”. Pentru ca totul sa iasa ca la carte si fara incidente neplacute la filmari, Denis Stefan i-a dat cateva ponturi de echitatie cantaretei care si-a dorit sa-l aiba ca prezenta masculina in primul ei videoclip. LeeYa (Elena Vasile) a colaborat ca textier cu diversi artisti cunoscuti, dar visul de a canta a devenit realitate in urma unor nopti prelungite de karaoke alaturi de Mc Nino & DJ Gore, cand a devenit constienta de talentul sau. “Atunci am revenit la ideea de trupa, si usor usor, am strans langa mine niste pusti extrem de talentati, alaturi de care a luat nastere piesa “Gitana”. Am filmat deja primul videoclip, ajutata de MC Nino si de Labirint Media, videoclip care, dupa parerea mea, intrece orice asteptari, partenerul meu fiind Denis Stefan (Codrut din “Inima De Tigan”)”, spune frumoasa bruneta care spera sa ia cu asalt topurile muzicale.
 
Leeya si actorul Denis Stefan
 
Leeya
 
“Pe Denis Stefan m-am gandit sa il contactez pentru videoclip pentru ca mi s-a parut personajul perfect pentru “Gitana”. Iar el a fost foarte receptiv la ceea ce noi i-am propus, fiind un videoclip cu cai, pasiunea lui. El a fost si cel care m-a antrenat pentru scenele in care si eu am calarit pentru ca, din pacate, caii pe care noi i-am avut la filmari nu au fost unii foarte blanzi. Si atunci el a fost omul care a stiut ce sa imi spuna ca sa pot controla calul meu. Desi fusesem inainte de plecarea la mare la un antrenament cu cai si am luat cateva ore de echitatie, ceea ce am gasit la mare a fost cu totul alta poveste. Dar am reusit sa o scoatem la cap si pana la urma a iesit ceea ce ne-am dorit”, povesteste Elena Vasile, care s-a lansat curand in muzica cu un proiect solo si va canta sub numele de LeeYa.
 
Puteti asculta aici primul single LeeYa – “Gitana”: