Denisa de la Bambi s-a lansat în afaceri. Care e noua ei pasiune

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 15:43
Denisa de la Bambi s-a lansat în afaceri. Care e noua ei pasiune
Când nu cântă şi ne încântă cu melodiile sale, Denisa Tănase îşi dedică timpul celei mai noi pasiuni – un mic business în domeniul frumuseţii. Artista va fi prezentă anul acesta la celebrul târg dedicat industriei de beauty- Cosmetics Beauty Hair 2018.

Vom fi prezenţi în cadrul târgului din acest an cu parfumurile şi măştile coreene Shangpree pe care le-am adus în România şi pe care le tot promovez de ceva vreme. Vom lansa conceptul de parfumuri personalizate- cei care ne vor vizita la standul nostru îşi vor putea crea propriul parfum, combinând aromele preferate în proporţiile dorite de ei., declară artista.

Este primul an în care mergem, nu am experienţa anilor trecuţi, dar am experienţa târgului din luna mai din Dubai, cel mai mare târg de beauty din Middle East, acolo  unde am fost prezenţi cu parfumul nostru, la invitaţia producătorilor parfumului, una din cele mai mari şi de tradiţie fabrici de parfumuri din Emirate. Mă bucur să văd că şi în România se organizează astfel de evenimente, care devin mai mari, mai interesante şi de notorietate, de la un an la altul. Mă bucur să văd cât de repede creşte şi industria de beauty din ţara noastră. Voi fi prezentă non stop la târg, la standul nostru şi voi intra în contact direct cu vizitatorii.  Invităm toate femeile la târg, pentru că în primul rând vor afla şi descoperi cele mai noi tendinţe şi inovaţii din domeniu, dar în acelaşi timp se vor putea bucura de reduceri şi de oferte promoţionale pe toată durata târgului

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important târg din România adresat frumuseţii are loc între 27-30 septembrie într-unul din noile spaţii expoziţionale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului trecut – Pavilionul B2. Ediţia din acest an adună peste 100 de firme participante, din ţări precum: Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Pakistan, Republica Moldova, România, Rusia şi Spania.

Prin iniţiativele noastre vom oferi profesioniştilor din domeniul beauty professional, un excelent mod de a-şi îmbogăţi cunoştinţele. Mai mult de atât, produsele oferite la preţuri promoţionale pe durata târgului, dar şi posibilitatea de a găsi noi distribuitori sau de a încheia parteneriate strategice, sunt doar o parte din avantajele oferite de ediţia din acest an. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe: www.expocosmetics.ro.