Denisa şi Raluca de la Bambi şi-au schimbat look-ul! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 27.09.2017, 13:27
Denisa şi Raluca de la Bambi şi-au schimbat look-ul! - FOTO
Denisa e sustinuta la evenimentele pe care le organizeaza de fostul sau iubit, campionul de motociclism Catalin Cazacu

Denisa si Raluca Tanase, surorile Bambi, s-au maturizat. Arata din ce in ce mai bine si recent au decis sa faca o schimbare de look si sa devina pin-up girls! Artistele au prezentat si organizat acum cateva zile un eveniment de beauty  la Brasov si au invitat cu aceasta ocazie mai multi prieteni sa le fie alaturi. Astfel, Andrei de la Alb Negru impreuna cu sotia si baietelul lor au fost prezenti la evenimentul de deschidere al magazinului Flormar din Brasov, Crina Matei, Oana Sarbu si Annes au fost si ele alaturi de surorile Bambi. Nu a lipsit insa de la eveniment fostul iubit al Denisei Tanase, campionul de motociclism Catalin Cazacu, cu care Denisa a ramas, se pare, in relatii bune.

Cu zambetul pe buze, Denisa a dezvaluit si cateva trucuri de make-up, marturisind ca nu-i lipseste niciodata din geanta fondul de ten mat care acopera orice imperfectiune, rimelul Precious Curl Mascara, care o face sa renunte la genele false, dar si rujurile mate, in nuante de nude. Raluca, in schimb, este fidela nuantei de ruj rosu de la Flormar, printre preferintele ei aflandu-se blush-urile terracota cu illuminator si sidef, pentru pometi sculptati si bine conturati.

Raluca de la Bambi este fan Marilyn Monroe

Raluca Tanase de la Bambi este adepta stilului pin-up de cand si-a scurtat parul si imaginea ei aduce a la Marilyn Monroe, mai ales si datorita machiajului pe care il adopta de ceva timp incoace: ten alb, eyeliner, gene curbate si nelipsitul ruj rosu. Pana si pentru unghii foloseste exclusiv, oja rosie.