Denisa și Raluca de la Bambi vor să rămână însărcinate în același timp

Apropo.ro / 20.06.2012, 13:30
Denisa și Raluca de la Bambi vor să rămână însărcinate în același timp
Denisa și Raluca de la Bambi și-au propus să rămână însărcinate în același timp, pentru a-și sincroniza programul de pauză muzicală, de după naștere.

Denisa și Raluca de la Bambi vor să facă aproape totul împreună. Învitate în cadrul unei emisiuni televizate, cele două artiste au mărturisit că și-ar dori să devină mame în același timp. Vedetele au găsit și nume pentru viitorii lor copii.

„Noi am spus că vrem să rămânem însărcinate în același timp. Nu de alta, dar vrem să luăm amândouă pauză în aceeași perioadă”, au spus artistele.

„Eu îmi doresc două fetițe și am deja numele stabilite. Una se va numi Maria, pentru că mi se pare un nume foarte frumos, iar cealaltă Miriam”, a spus Denisa, marți, la Kanal D.

„Eu îmi doresc o fetiță și un băiat. Fetița va purta numele Celine, iar băiatul Rami. Acum să mă ajute Dumnezeu să îi am”, a spus Raluca.

Pentru ca totul să meargă strună mai este nevoie ca și Raluca să se căsătorească. Denisa s-a căsătorit cu un medic ortoped – Cornel Brotac, în Las Vegas, SUA.