Denisa Trofin ne oferă “Ultimul sărut”

Apropo.ro / 12.10.2014, 07:00
Denisa Trofin ne oferă “Ultimul sărut”
Printre orele de la liceu, dar şi multe activităţi în strânsă legătură cu muzică, Denisa Trofin lansează single-ul “Ultimul sărut”, alături de Cat Music.

“La vârsta de 5 ani am simţit un fel de conexiune cu muzică şi, deşi eram mică, mă duceam cu cel mai mare drag la orele de canto. Fiecare moment de pe scenă e unic în felul lui şi mereu mă încarc cu multă energie pozitivă când mă aflu în faţa publicului”, declară Denisa Trofin.

Single-ul “Ultimul sărut” este compus de către Marius Drăghici, Marius Dia şi de producţie s-au ocupat Lorean Georgian şi Cătălin Fantaneanu, iar la cei 17 ani, Denisa a colaborat deja cu producători cunoscuţi pentru single-urile “Orice ar fi” şi “Eu vreau”, cu sute de mii de vizualizări pe Youtube.

“Îmi doresc să ajung cât mai sus în topurile muzicale din România şi de ce nu, după multă muncă poate şi în afară. Cariera mea muzicală vreau să fie una în care toate părţile bune şi frumoase să le eclipseze pe cele negative şi cu muzica mea să pot transmite oamenilor ceea ce simt şi să îi fac să se bucure de muzica pe care o ascultă”, adaugă tânăra artistă.


Zeci de premii muzicale, participări la festivaluri muzicale, moderatul unor emisiuni tv, cât şi participarea în castingul unor piese de teatru reprezintă un început promiţător în industria muzicală românească pentru Denisa Trofin.