Denise Richards si Charlie Sheen au divortat

Apropo.ro / 01.12.2006, 15:42
Denise Richards si Charlie Sheen au divortat
Actorii Denise Richards si Charlie Sheen au divortat dupa un mariaj care a durat aproape trei ani si un proces marcat de declaratii dure din ambele parti, informeaza hollywood.com. Denise Richards, fosta "Bond girl", în vârsta de 35 de ani, a depus prima cerere de divort în martie

Actorii Denise Richards si Charlie Sheen au divortat dupa un mariaj care a durat aproape trei ani si un proces marcat de declaratii dure din ambele parti, informeaza hollywood.com.

Denise Richards, fosta „Bond girl”, în vârsta de 35 de ani, a depus prima cerere de divort în martie 2005. În acel moment, ea era însarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului. Procedura de divort a fost reactivata în ianuarie, dupa o încercare de reconciliere esuata.

În timpul procedurilor de divort, actrita a cerut emiterea unui ordin de restrictie pe motiv ca Sheen a maltratat-o fizic si a formulat amenintari la adresa ei si a parintilor ei. Sheen, care are 40 de ani si a jucat în productiile „Platoon” si „Wall Street”, a negat tot timpul acuzatiile care i-au fost aduse.

Richards si Sheen s-au întâlnit în timpul filmarilor la „Broker falit, caut partenera cu stare!”. Relatia s-a dezvoltat dupa ce cei doi actori au jucat împreuna în serialul de televiziune „Orice este posibil”, care i-a adus lui Sheen, în vârsta de 40 de ani, un Glob de Aur în 2002.

Richards si Sheen au împreuna doua fetite, Sam si Lola.

În prezent, Denise are o relatie cu Richie Sambora, membru al trupei Bon Jovi.

Mediafax