Denzel Washington îl va interpreta pe O.J. Simpson într-o miniserie tv

De: Carmen Ulian / 04.02.2015, 17:00
Denzel Washington îl va interpreta pe O.J. Simpson într-o miniserie tv
O.J. Simpson a declarat că nu este impresionat de talentul actoricesc al lui Cuba Gooding Jr și că cel mai potrivit artist pentru a juca un rol despre viața sa este nimeni altul decât Denzel Washington.

Potrivit The National Enquirer, O.J Simpson l-a numit pe Denzel Washington drept actorul principal din miniseria televizată despre viața sa, în special procesul secolului.

Fostul star al fotbalului american, închis într-o închisoare din Nevada, a considerat o glumă vestea că actorul Cuba Gooding Jr ar putea juca acest rol în American Crime Story: The People v. O.J. Simpson.

NormanPardo, prietenul de o viață al fostului sportiv, a declarat că OJ a rămas cu gura căscată când a aflat decizia producătorilor. Denzel, câștigătorul a două premii Oscar, este cu mult mai potrivit căci are acea carismă de care este nevoie. Gooding are numai un Premiu Academy Award.

În 1995, OJ Simpson era achitat în cel mai mediatizat proces al anului ce a fost și televizat. A fost acuzat că și-a ucis soția, pe Nicole Brown Simpson, și prietenul ei, Ronald Goldman. Deși a fost declarat nevinovat, o lume întreagă îl privește ca pe un ucigaș.

În afara faptului că trebuie să plătescă familiilor celor două victime despăgubiri de peste 33 de milioane de dolari, a fost găsit vinovat și pentru jaf armat și răpire. A primit 33 de ani de închisoare.

Actorul John Travolta va interpreta rolul avocatului apărării, Robert Shapiro. Serialul va fi difuzat de televiziunea FX, care aparține grupului Twenty-First Century Fox Inc