Denzel Washington, la dietă

Apropo.ro / 03.08.2009, 00:00
Denzel Washington, la dietă
Lucrurile bune sînt ilegale, imorale sau… îngraşă, spune o vorbă din popor. Unde mai pui că nimic nu ţine o veşnicie. După ce s-a bucurat de cura de îngrăşare, Denzel Washington se vede nevoit să se reîntoarcă la regimul sănătos de viaţă.

Unde-s hamburgherii? Unde-i milkshake-ul? Şi cu îngheţata de la miezul nopţii cum rămîne?

Festinul de zi cu zi la care era supus “din obligaţie” actorul de culoare se datora rolului din cel mai recent film al său, “The Taking of Pealham 123”. Personajul său, Walter Garber, trebuia să cîntărească cu vreo 20 de kilograme în plus, astfel că prima indicaţie regizorală a fost: “Îngrăşă-te! Şi cît mai repede!”. Actorul de culoare s-a conformat rapid cerinţelor şi, bucuros că are undă verde la îngrăşare, şi-a rugat soţia să nu-l mai menajeze cu preparate light şi să-i pregătească felurile de mîncare preferate, cît mai des şi în cantităţi cît mai mari.

Cerealele servite dimineaţa şi fripturile preparate la grătar a fost repede înlocuite cu feluri de mîncare mustind de sosuri, maioneză, smîntînă ori deserturi cu ciocolată, fără a mai pune la socoteală preparatele de tip junk-food consumate aproape pe nerăsuflate. Ce mai, Denzel s-a bucurat ca un copil de fiecare “trataţie” şi tot aşa s-a întristat acum, cînd trebuie să facă faţă reversului: slăbirea rapidă, dictată de altă “misiune imposibilă”, aceea de a-l interpreta pe Barack Obama.

Acum, proaspăt întors din concediul petrecut în Portofino (unde a sărbătorit împlinirea a 26 de ani de căsnicie), soţia sa, Pauletta, a luat măsuri drastice şi l-a pus la regim. Doar nu în fiecare zi eşti ofertat să-l joci pe preşedintele SUA! Obişnuit însă cu slăbirea bruscă, body-building-ul ori luptele corp la corp, numai pentru că următorul său rolul îl obliga să fie mai slab, fie mai musculos ori mai atletic, Denzel n-are decît o singură problemă: “Obama are urechile mai mari decît ale mele”.