Deodorantul comestibil cu aromă de trandafir

Apropo.ro / 09.11.2014, 16:00
Deodorantul comestibil cu aromă de trandafir
Din mulțimea de produse ciudate menite să ne facă viața mai ușoară face parte și deodorantul masticabil ce oferă corpului tău o mireasmă aparte.

Nici nu ne-am fi gândit vreodată că vom ajunge să mestecăm deodorantul pentru a ne parfuma. Deo Parfum Candy este un tip de deodorant sub formă de pastile masticabile ce oferă corpului un miros prețios de trandafiri din Bulgaria.

Acest tip de deodorant se găsește pe piața din SUA, este disponibil în variantă cu și fără zahăr, la prețul de 8 dolari sau amândouă variantele la 15,98 dolari.

Știm despre conexiunea dintre ceea ce mâncăm și a ce mirosim după, cel puțin un timp. Cercetătorii japonezi au descoprit că ingerarea geraniolului îi face pe oameni să miroasă mai dulce.

Deodorantul comestibil

Producătorii recomandă consumul unei singure bomboane la o persoană de 66 de kilograme

Guma Otoko Kaoru (aromă de bărbat) lansată în urmă cu câțiva ani este un exemplu în acest sens, dar nu a prins la public și a fost retrasă de pe piață.

Compania Beneo a colaborat cu Alpi din Bulgaria pentru crearea unei bomboane care, aparent, te transformă într-un air-freshener ambulant pentru 6 ore.

Geraniolul este un antioxidant natural și aroma sa, odată comsumată ca bomboană, lasă corpul să transmită prin pori un miros suav și dulce pentru câteva ore„, spun cei de la Beneo. Nu doar că vei mirosi frumos după mestecarea bomboanei, ci orice iz neplăcut din gură va dispărea.

Cu un așa produs nutricosmetic piața de profil ar putea înregistra o crește, în anii următori.