Depeche Mode la Bucuresti: concert anulat!

De: Dragos Tanase / 13.05.2009, 11:13
Concertul trupei Depeche Mode de la Bucuresti, din 16 mai, a fost anulat, potrivit site-ului oficial al trupei britanice.

UPDATE 3: Concertul trupei Depeche Mode de la Bucuresti, din 16 mai, a fost anulat in mod oficial, din cauza faptului ca solistul formatiei, Dave Gahan, este bolnav, potrivit site-ului oficial al trupei britanice.

UPDATE 2 (Exclusivitate): In urma zvonurilor conform carora muncitorii au inceput sa desfaca scena din Parcul Izvor, pregatita pentru concertul trupei Depeche Mode, echipa Apropo.ro s-a deplasat la fata locului, pentru a se convinge cum stau lucrurile.

Locul e protejat cu garduri si agenti de paza, sunt postate anunturi care interzic accesul in zona, insa muncitorii jucau fotbal. Prima impresie a fost aceea ca totul este pregatit pentru un mare show in seara zilei de 16 mai, dar pana la aparitia unui raspuns concret si oficial din partea organizatorilor romani, care sa puna capat speculatiilor, priviti imaginile si trageti si voi o concluzie, din ceea ce vedeti: (Foto: Cosmin Bararu)

GALERIE FOTO

Parcul Izvor

UPDATE: Promotorii bulgari Sofia Music Enterprises, care organizeaza concertul trupei Depeche Mode din Bulgaria, programat luni, au declarat pentru Mediafax ca show-ul de la Bucuresti al formatiei, programat sambata, a fost anulat, la fel ca si cele de la Atena si Istanbul.

Pana in prezent, reprezentantii Emagic, organizatorii concertului Depeche Mode de la Bucuresti, nu au confirmat anularea evenimentului.

Citeste mai multe detalii, pe Mediafax.ro!

Stirea initiala: Concertul Depeche Mode, de ieri, de la Atena a fost anulat din cauza unor probleme de sanatate ale solistului Dave Gahan, care a fost internat de urgenta, relateaza Showbiz.ro, care citeaza ziarul Click.

Pana sambata, cand Depeche Mode urmeaza sa concerteze in Romania, trupa mai avea de sustinut, maine, spectacolul de la Istanbul.

Sa speram ca Dave Gahan isi va reveni!

Citeste mai multe detalii, pe Showbiz.ro!

Depeche Mode – Free Love:

 Anuntul anularii concertului din Atena:

Â