Depeche Mode revin in forta cu turneul „Tour of the Universe”

Apropo.ro / 28.05.2009, 14:36
Depeche Mode revin in forta cu turneul
Fanii Depeche Mode pot rasufla linistiti pentru ca trupa va onora concertele anulate.

Fanii Depeche Mode pot rasufla linistiti pentru ca trupa va onora concertele anulate.

Concertele Depeche Mode din Bucuresti, dar si din alte orase ale Europei au fost anulate in ultimul moment din cauza unor probleme de sanatate ale vocalistului Dave Gahan. Medicii i-au descoperit lui Dave o tumora maligna la nivelul vezicii urinare, care i-a si fost extirpata.

"Ne bucuram ca Dave este in afara oricarui pericol si ca trupa va relua turneul, sunt vesti bune pentru toti fanii Depeche Mode. Era de asteptat ca noi concerte sa se contramandeze, starea de sanatate a lui Dave este prioritatea numarul unu a trupei in acest moment. Oricum, acest lucru nu influenteaza reprogramarea show-ului de la Bucuresti, ne aflam in continuare in discutii cu managementul Depeche Mode pentru noua data" a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea fiind valabile si pentru o noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial.

In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul.

De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.

O decizie finala legata de reprogramarea concertelor (inclusiv cel din Romania) va fi luata saptamana viitoare.

 

Depeche Mode – Wrong (live) de pe tare.ro

Â