Depisteaza o masina furata

Apropo.ro / 05.12.2001, 19:48
Depisteaza o masina furata
Te-ai hotarat sa cumperi o masina second hand. Foarte bine. Insa, daca ai de gand sa o cumperi dintr-un targ auto sau de la o persoana necunoscuta fii cu ochii in patru. Inainte de a o cumpara dupa inspectia tehnica de rigoare, verifica si legalitatea. Mai precis uita-te ca seria


Te-ai hotarat sa cumperi o masina second hand. Foarte bine. Insa, daca ai de gand sa o cumperi dintr-un targ auto sau de la o persoana necunoscuta fii cu ochii in patru.

Inainte de a o cumpara dupa inspectia tehnica de rigoare, verifica si legalitatea. Mai precis uita-te ca seria motorului si cea a caroseriei inscrise pe cartea de identitate sa fie conforme cu cele de pe masina. Atentie, peste seria motorului si cea a caroseriei din cartea de identitate trebuie sa fie aplicat un element de securizare respectiv un abtibild.

Daca observi vreo urma de modificare, zgarietura sau orice alta diferenta, prezinta-te la R.A.R-ul din localitate. Acolo exista un departament care se ocupa de depistarea falsurilor. Daca R.A.R-ul iti va da un verdict favorabil, atunci poti sa semnezi actele de vanzare-cumparare.
Mirel Mircea

Tags: