Derby de Liga Campionilor, in Liga I! Cine se va impune?

Apropo.ro / 26.09.2008, 11:01
Derby de Liga Campionilor, in Liga I! Cine se va impune?
Doua echipe de Liga Campionilor se vor infrunta astazi in derby-ul etapei a IX-a din Liga I, de la ora 20:45.

CFR Cluj si Steaua se vor infrunta astazi in derby-ul etapei a IX-a din Liga I.

Aceasta partida este una speciala, deoarece ambele echipe joaca in grupele Ligii Campionilor, fiind pentru prima data in istoria Ligii I cand are loc un astfel de meci.

Se pare ca Trombetta va arunca la lupta aceeasi jucatori care au facut spectacol in meciul cu AS Roma, de pe Olimpico: Stancioiu – Tony, Cadu, De Sousa, Pereira – Gabi Muresan, Dani – Culio, Trica, Dubarbier – Yssouf Kone.

Clujenii sunt condamnati sa castige, o infrangere in fata rivalilor din Ghencea putand reprezenta intr-o proportie destul de mare iesirea din lupta pentru titlu.

De partea cealalta, Gigi Becali a admis ca s-ar multumi si cu un egal la Cluj. mai ales ca stelistii au un lot decimat de accidentari, lipsind Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Mihaita Plesan si Emeghara.

"Steaua e prea puternica sa mai fie invinsa, doar printr-un ghinion o sa facem vreun egal. Bine, n-ar fi o mare drama un egal", a afirmat Becali.

Marius Lacatus ar putea trimite in teren urmatorul 11: Zapata – Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin – Lovin, Tiago – Banel Nicolita, Dayro Moreno, Toja – Arthuro

La agentiile de pariuri, CFR Cluj este data drept favorita in intalnirea din Gruia, avand o cota de 2.15 in caz de victorie, un egal are cota 3.15, iar victoria ros-albastrilor este cotata cu 3.05.

Partida va avea loc pe arena celor de la CFR Cluj, cu incepere de la ora 20:45.

Spune aici ce scor crezi ca se va inregistra in partida de diseara

Imagine: Mediafax Foto