Derrick Rutledge, make-up artistul celebritatilor, castiga 15.000 de dolari pe zi

Apropo.ro / 15.11.2011, 12:00
Derrick Rutledge, make-up artistul celebritatilor, castiga 15.000 de dolari pe zi
Derrick Rutledge este responsabilul cu frumusetea pentru multe celebritati din lumea intreaga. Printre clientele sale se afla Oprah Winfrey si Michelle Obama.

Nume precum Michelle Obama sau Oprah Winfrey fac parte din cele pe care make-up-artistul in varsta de 50 de ani le face sa starneasca invidii in randul reprezentantelor de sex feminin.

Derrick Rutledge castiga pana la 15.000 de dolari pe zi. Clientela lui este alcatuita insa doar din persoane din lumea buna – cantareti, actori, oameni de televiziune, cat si sotii de presedinti.

Derrick

In urma cu doi ani, make-up artistul a fost solicitat de prima doamna a Americii, Michelle Obama, pentru un dineu la Casa Alba.

Marea dragoste a lui Derrick a fost muzica. El era doar un cantaret tanar care visa sa devina un star de opera. Dorinta sa i-a fost insa naruita de excesul de kilograme – toti producatorii ii spuneau ca lookul nu-l avantaja si nu i-ar fi adus niciodata succesul.

Dezamagit, Derrick s-a reorientat, apucandu-se de cursuri de fotografie: fotografia femei, pe care le ruga apoi sa le lase sa le machieze. Curand si-a dat seama cat de mult se pricepea la acest lucru.