Descarcă aplicația cu numărul 25 de miliarde de pe iTunes și câștigă 10.000 de dolari

Apropo.ro / 19.02.2012, 12:00
Descarcă aplicația cu numărul 25 de miliarde de pe iTunes și câștigă 10.000 de dolari
Apple se pregătește să atingă valoarea de 25 de miliarde de aplicații descărcate de pe iTunes și a anunțat oficial că va premia pe cel care va atinge acest prag cu suma de 10.000 de dolari.

Apple se apropie de marea cifră de 25 de miliarde de aplicații descărcate de pe iTunes și pentru a celebra acest lucru a publicat și un ceas pe pagina principală, urmănd să premieze utilizatorul care va avea norocul să nimerească ce-a de-a 25 miliarda descărcare cu un cupon de cadouri în valoare de 10.000 de dolari.

Partea haioasă este că utilizatorii nu sunt obligați să cumpere aplicații pentru a avea o șansă la acest câștig ci pot să se înscrie completând un simplu formular online.

În lunile ce urmează, aplicațiile și magazinele de aplicații vor deveni și mai importante odată ce Apple și Microsoft se vor lupta pentru supremație între sistemele OS X Mountain Lion și Windows 8, care ambele sunt orientate către piața dispozitivelor mobile.

Într-un interviu acordat publicației Wall Street Journal, CEO Apple, Tim Cook, a declarat că „vedem că oamenii sunt îndrăgostiți de multe aplicații și de funcționalitați de aici așa că oriunde vom găsi ceva care să merite, îl vom importa pe Mac”.