Descopera drumurile lumii

Apropo.ro / 03.04.2002, 11:31
Descopera drumurile lumii
Ai de facut o calatorie in afara tarii? Vrei sa afli cati kilometri ai de facut pana la destinatie, sa stii care este starea drumului sau care sunt hotelurile unde poti sa inoptezi. Nu mai cauta prin tot felul de harti pentru ca ai la dispozitie Route 66 Producatorul olandez Geographic

Ai de facut o calatorie in afara tarii? Vrei sa afli cati kilometri ai de facut pana la destinatie, sa stii care este starea drumului sau care sunt hotelurile unde poti sa inoptezi. Nu mai cauta prin tot felul de harti pentru ca ai la dispozitie Route 66

Producatorul olandez Geographic Information Systems ofera versiunea 2001-2002 a softului Route 66. ROUTE 66 Route Europe Profesional 2001-2002 calculeaza cu precizie drumul cel mai bun intre doua puncte, incluzand un numar nelimitat de puncte de trecere.

Produsul contine toate informatiile disponibile pentru traficul rutier european. Mai mult de 3.500.000 strazi din 13 tari si peste 550.000 puncte de interes grupate pe 50 de categorii cum sunt: hoteluri, restaurante, teatre si benzinarii, cele mai multe dintre acestea continand adresa si numarul de telefon. Toate aceste informatii sunt usor acesibile cu ajutorul motorului de cautare ROUTE 66.

In plus, ROUTE 66 Route Europe Profesional 2001-2002 datorita compatibilitatii cu sistemul GPS, de navigatie prin satelit, iti permite sa stabilesti locatia exacta unde te afli, asigurandu-te ca nu vei mai gresi drumul niciodata.

Pentru Marea Britanie, Germania si Olanda este disponibila si informatia de trafic in timp real utilizand o conexiune Internet pentru actualizarea informatiei, recalcularea rutei facandu-se automat. Mai mult, programul afiseaza in permanenta ora aproximativa a sosirii la destinatie. Pentru aceasta este totusi nevoie de un receptor GPS compatibil NovTech. Informatiile de trafic iti sunt oferite de ROUTE 66 prin Internet in permanenta si in mod gratuit.

Route 66 2001-2002 este, fara indoiala, una dintre cele mai bune modalitati de informare in acest domeniu, mai ales ca producatorul isi actualizeaza site-ul sau, www.route66.nl. Din pacate, sistemul GPS nu functioneaza la noi in tara (in schimb avem si versiunea romana a site-ului, „www.route66.ro”), din lipsa informatiilor si a logisticii necesare, dar poate fi folosit cu succes in deplasarile tale in Occident.

Mirel MIRCEA

Tags: