Desfigurată de câini, a fost dată afară dintr-un KFC, pentru că speria clienții!

De: Dragos Tanase / 18.06.2014, 13:00
Victoriei Wilcher, o fetiță de trei ani din statul Mississippi, SUA, a fost atacată de niște câini din rasa pitbull în luna aprilie, în timp ce se afla cu bunicul ei.

Ea și-a pierdut un ochi și a suferit răni grave la ambele maxilare, nas și pomeții obrajilor, iar în prezent nu își poate mișca partea dreaptă a feței, fiind acum în convalescență.

Săptămâna trecută, insă, a mai avut parte de o dramă în viața sa. Bunica fetiței, Kelly Mullins, a povestit că cele două au vrut să intre într-un restaurant KFC din orașul amerian Jackson, dar imediat au fost rugate să părăsească localul… pentru că „îi speria pe ceilalți clienți”!

Familia Victoriei Wilcher a relatat întâmplarea pe contul de Facebook „Victoriile Victoriei”, creat pentru a documenta felul în care fetița lor își revine după atac.

„Săptămâna trecută, la KFC, în orașul Jackson, acest chip drăguț a fost rugat să plece, pentru că îi speria pe ceilalți clienți”, scriu părinții fetei. „Acest chip vi se pare înspăimântător?”, mai scrie în postarea care a avut peste 2.000 de distribuiri, alături de o fotografie a Victoriei.

Purtătorul de cuvânt al KFC, Rick Maynard, a declarat că a fost inițiată o anchetă asupra incidentului: „Luăm acesta chestiune foarte în serios, pentru că avem o tolerantă zero față de orice acțiuni dăunătoare sau lipsite de respect față de clienții noștri”.

„Ancheta este în desfășurare, dar ținem în același timp legătura cu familia și dorim să facem ceea ce e corect față de această fetiță frumoasă și familia ei”, a adăugat el. Compania i-a oferit micuței suma de 30.000 de dolari, pentru cheltuielile medicale ulterioare.

În urmă cu doi ani, KFC a plătit daune de 6,3 milioane de euro unei cliente din Australia. Atunci, tânăra s-a îmbolnăvit grav, după ce a consumat produse ale grupului.