Desfrâu pe insula băieţilor la „Temptation Island”

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2016, 15:39
Desfrâu pe insula băieţilor la „Temptation Island”
Dacă în editia trecută ceea ce s-a întâmplat pe insula băieţilor la „Temptation Island – Insula iubirii” poate întruchipa definiţia desfrâului însuşi, trei dintre fete, Alice, Elena şi Jojo, au primit noi dovezi ale ispitirii partenerilor lor. În timp ce Alice află vestile cu resemnare, iar Elena cu seninătate, pentru Jojo veştile sunt devastatoare.

Din cauza ploii abundente, ceremonia focului a fost întreruptă, astfel că Loredana şi Medana primesc alte 24 de ore de aparentă linişte sufletească.

Jojo va trece prin toate stările posibile şi, imediat după difuzarea filmuleţelor va crede că e doar o chestiune de timp până când între Cristi şi ispita pe care a mângâiat-o se va întâmpla inevitabilul. Însă pe măsură ce furia se va diminua, Jojo va căuta tot felul de scuze pentru comportamentul lui Cristi şi chiar drumul spre iertarea lui.

Pentru că în cele doar patru zile petrecute pe insulă departe de partenerele lor băieţii au părut să uite toate promisiunile făcute la despărţire, iar apropierile dintre Cristi şi Francesca, Alin şi Cătălina, Robi şi Deea, Hamude şi Ramona, Saşa şi Maria au fost din ce în ce mai evidente de la zi la zi, Cristi pare să se trezească şi să realizeze că lucrurile evoluează mult prea repede şi mult prea riscant pentru relaţiile lor. Mai mult decât atât, Cristi pare să fie singurul care să se întrebe cum se vede comportamentul lor de pe cealaltă insulă.

Aşa se face că, la prima oră a dimineaţii, Cristi hotărăşte să-i strângă pe băieţi pentru a le împărtăşi temerile sale. Cristi are chiar şi o soluţie pentru ei şi le propune să se distreze împreună, să se joace cărţi, tot felul de alte jocuri, să asculte muzică, orice, numai să stea împreună şi să ţină ispitele la distanţă.

În timp ce băieţii par să fi luat decizii importante pentru situaţia cuplurilor lor, pe insula fetelor s-a închis un pasaj, cel al suferinţei, dar s-a deschis un altul, cel al acceptării de a petrece mai mult timp cu ispitele şi de a se distra împreună.

Văzându-le mult mai liniştite şi deschise, ispitele masculine s-au simţit încurajate să încerce apropierea de concurente. Astfel că Marius şi-a propus să o cunoască mai bine pe Medana, lucru pe care a hotărât să-l facă şi Matei. Cum cei trei, Marius, Matei şi Medana, au plecat în explorarea insulei, departe de ochii celorlalţi, Elena a început să simtă crescând în ea impulsul geloziei. Medana are numai cuvinte frumoase la adresa lui Marius, pe care-l consideră o persoană extraordinară, în timp ce Matei spune despre ea că este singura fată de pe insulă cu care poate vorbi orice şi pe care o găseşte şi cea mai atrăgătoare din punct de vedere fizic.

În timp ce Elena e cu gândul la Matei, de care spune că se simte îndrăgostită, Tudor îşi exprimă atracţia pentru ea, declarându-le colegilor ispite că i-ar plăcea să se vadă cu ea şi după terminarea emisiunii. Elena însă nu-l place deloc pe Tudor, aşa că eforturile lui nu vor fi apreciate.

În vreme ce pe insula bărbaţilor, odată cu hotărârea lor de a-şi limita interacţiunea cu ispitele se instalează plictiseala, pe insula fetelor distracţia abia acum începe.

După ce a a aflat în cele din urmă la ceremonia focului că Hamude simte că lipseşte ceva din relaţia lor, Loredana ia hotărârea de a începe să se distreze măcar de acum încolo. Lipsă de încredere sau pretext? Nu se poate spune, deoarece declaraţiile Loredanei potrivit cărora Hamude este bărbatul vieţii ei, cu care şi-ar dori să aibă o familie se bat cap în cap cu apropierea ei de Sorin, ispita lângă care pare să se simtă în largului ei.

Pentru că nici ea nu a putut vedea cu o seară înainte filmuleţul pregătit pentru ceremonia focului, Medana are acum ocazia să urmărească imaginile care o vor face să respire uşurată. Robert nu a întrecut linita ei de toleranţă, aşa că Medana poate fi, cel puţin deocamdată, liniştită.

Pentru că simte că Matei îi scapă printre degete, acesta fiind tot mai atras de Medana, Elena se hotărăşte să acţioneze. Ce nu ştie ea este că Radu Vâlcan i-a dat o misiune foarte importantă de indeplinit lui Matei, aceea de a afla care este motivul real pentru care Elena se află pe „Temptation Island – Insula iubirii”, de vreme ce intenţiile ei sunt mai degrabă acelea de a se afirma, decât de a-şi testa relaţia. Discuţia lui Saşa cu Radu Vâlcan nu va face decât să scoată la iveală adevărul, anume că cei doi au venit să testeze o relaţie inexistentă, care se terminase cu mult timp înainte ca cei doi să vină pe insulă. Tot Saşa va fi şi mesagerul lui Radu, însărcinat să le spună tuturor băiieţilor de pe insulă cum se distrează fetele, cum au evoluat relaţiile dintre ele şi ispite şi care dintre ele par mai apropiate.