Designer roman acuzat de proxenetism. Afla cine e!

Apropo.ro / 14.08.2009, 12:27
Designer roman acuzat de proxenetism. Afla cine e!
Creatorul de moda Danut Parvan, cunoscut in lumea modei sub numele Dyandy, a fost arestat pentru proxenetism.

Deignerul roman Dyandy a fost arestat pentru proxenetism, dupa ce politistii au descoperit ca, sub camuflajul unui salon de masaj si bar de noapte, creatorul de moda si-a indemnat angajatele sa practice prostitutia.

Danut Parvan, alias Dyandy, are 41 de ani si a organizat prezentari de moda la care au participat si surorile Gabor. Acesta s-a lansat in lumea modei in 1994, cand si-a deschis casa de moda Dy’Andy, cu deviza “Eleganta prin simplitate”.

Designerul a fost retinut de Politie miercuri seara, iar patru fete angajate la barul de noapte Sexy Lands, pe care Parvan il administreaza, sunt cercetate pentru prostitutie.

Mai mult, cladirea in care a fost amenajat barul este ocupata abuziv dupa ce proprietara l-a actionat in instanta pe Parvan pentru evacuare. Desi aceasta a castigat in instanta dreptul de proprietate, creatorul de moda Dyandy a refuzat sa deschida usa executorului judecatoresc si politistilor veniti sa-l evacueze.

Vedetele nu il cunosc pe Dyandy

Reporterii Ciao! au contactat ieri cateva vedete din showbiz-ul autohton pentru a-si spune parerea despre Dyandy, iar cei mai multi au declarat ca nu il cunosc foarte bine pe acesta si ca el nu a facut cu adevarat parte din lumea modei, desi brand-ul lui este unul dintre cele mai vechi de pe piata.

Daca Monica Columbeanu a spus ca nici macar nu isi aminteste de Dyandy si ca nu i-a retinut niciodata numele real, Catalin Botezatu a declarat ca Parvan s-a mentinut tot timpul low profile si ca nu parea sa aiba vreo treaba cu modelingul.

Mihai Albu a declarat ca nu a colaborat niciodata cu Dyandy, iar Irina Schrotter spune ca nu il cunoaste pe designer desi a auzit de brandul Dyandy.

Â