Designerul Dorin Negrău a vândut unei cliente rochia de mireasă purtată de un bărbat!

Apropo.ro / 25.09.2012, 12:26
Designerul Dorin Negrău a vândut unei cliente rochia de mireasă purtată de un bărbat!
O clientă de-a creatorului de modă a cumpărat-o şi vrea s-o scoată la licitaţie să facă bani frumoşi cu ea!

Colecţia Visions, de toamnă-iarnă, a designerului Dorin Negrău a făcut furori la prezentarea pe care creatorul de modă a avut-o pe 1 august, pe un şantier în construcţie din Centrul Vechi al Capitalei. Mireasa-bărbat a fost deliciul prezentării şi mulţi s-au întrebat cum i-a venit ideea lui Dorin Negrău de a include un bărbat în prezentare, care să defileze pe podium în rochie de mireasă!

Dorin Negrau si Ani Cretu, la prezentarea colectiei Visions!„Am vrut ceva inedit în transmiterea mesajului social al evenimentului de lansare a colectiei Visions, am vrut să aduc noutatea într-o lume încă închisă în propriile convingeri legate de violenţa domestică în familie. Nu de puţine ori s-a scris de agresiune împotriva bărbaţilor de către o şefă mai autoritară sau o soţie dominantă, dar de fiecare dată s-a terminat cu un ridicat din umeri şi un zâmbet în coltul gurii. Da, şi bărbaţii sunt agresaţi, nu e o fantezie erotică!”, îşi explică Dorin Negrău alegerea! De altfel, colecţia Visions a fost bine primită de public şi de cei 400 de invitaţi care au venit la lansarea ei, astfel încât s-a epuizat imediat, designerul recuperând toate costurile de producţie. O clientă fidelă de-a lui Negrău a pus ochii pe rochia de mireasă purtată de manechinul bărbat şi a dorit să o achiziţioneze imediat! „Pe lângă celelalte rochii din prezentare, şi cea de mireasă s-a vândut rapid, chiar dacă a fost îmbrăcată pe podium de un bărbat! Rochia a intrat într-o colecţie privată a unei cliente fidele dorinnegrau care, mai în glumă mai în serios, mi-a spus că va face bani mulţi cu ea la un moment dat, într-o licitaţie!” povesteşte designerul. Cât de greu i-a fost lui Negrău să convingă manechinul să îmbrace rochia de mireasă? Profesionalismul şi-a spus cuvântul şi totul a mers ca la carte!

Dorin Negrau si Anca Rusu„Am avut o oarecare teamă atunci când am venit cu propunerea, dar agentul lui a desfiinţat repede această teamă şi a subliniat că e un manechin de la o agenţie profesionistă, MRA! Manechinul şi-a intrat repede în rol şi a înţeles că trebuie să fie un bărbat în rochie şi să aibă atitudine cât se poate de masculină şi dezinvoltă! Şi, da, a reuşit pentru că audienţa a făcut linişte când a defilat astfel pe podium, a fost surpinsă şi şocată, dar şi-a revenit rapid, prin a felicita echipa pentru curajul de a aduce în atenţie un bărbat mireasă!”, a mai adăugat designerul, ale cărui colecţii aduce fiecare în plin plan câte un mesaj social, de această dată, împotriva violenţei în familie. „Sunt o persoană nonviolentă, provin dintr-o familie unde am învăţat să comunicăm şi să nu încurajăm violenţa. Dintotdeauna mi-am dorit să mă implic într-un proiect în care copiii orfani şi bătrânii părăsiţi sunt aduşi sub acelaşi acoperiş!”, a mai spus Dorin Negrău.