Designerul Victoria Beckham a creat rochia Carmontelle (Poze)

Apropo.ro / 20.08.2009, 13:02
Victoria Beckham cocheteaza mai nou cu designul vestimentar, lasand putin in urma muzica.

Victoria Beckham cocheteaza mai nou cu designul vestimentar, lasand putin in urma muzica.

Colectiile ei includ piese vestimentare realizate dupa silueta ei si stilul ei unic. Nu putine au fost vedetele care au adoptat stilul lui Posh.

Doamna Beckham si-a personalizat ultima ei colectie, fiecare detaliu fiind pus la punct astfel incat sa se evidentieze amprenta vedetei.

Chiar daca noua ni se pare ca a cam exagerat, ea a primit cele mai bune critici din partea unor modele de top precum Elle Macpherson sau Katherine Jenkins.

Noua colectie toamna – iarna semnata Victoria Beckham include celebra rochie Carmontelle. Acest gen de rochie a fost purtata de sotia fotbalistului David Beckham la diferite aparitii.

victoria colectie

Modelul Elle Macpherson si-a achizitionat deja cinci astfel de rochii, la pretul de 2.095 de lire sterline. Elle nu este singura vedeta care si-a dorit piese din V magazine, ci lista este lunga si multe doamne sunt in asteptarea unui articol semnat Victoria.

Designerul Victoria Beckham ne spune ca noul sezon vine cu vestimentatii moderne, de lux si office.

victoria colectie 1

Posh recomanda noua colectie tuturor mamelor care isi doresc sa fie chic, cu o silueta de invidiat si care vor sa puna pe jar barbatii.

Posh este casatorita cu fotbalistul David Beckham, alaturi de care are doi baieti. Cuplu isi doreste insa si o fetita, iar David si-a lasat netatuat un brat pe care promite ca il va dedica urmatorului sau copil.

GALERIE FOTO

david beckham

posh si david beckham