Desktop pentru apeluri Internet

Apropo.ro / 16.08.2006, 15:26
Desktop pentru apeluri Internet
Logitech si Skype, compania de comunicatii Internet, isi extind colaborea prin furnizarea unei solutii desavârsite pentru apeluri pe Internet, dedicata ultilizatorilor Skype™ din întreaga lume: Logitech EasyCall™ Desktop. Versiunea europeana a desktopului combina pentru prima data

Logitech si Skype, compania de comunicatii Internet, isi extind colaborea prin furnizarea unei solutii desavârsite pentru apeluri pe Internet, dedicata ultilizatorilor Skype™ din întreaga lume: Logitech EasyCall™ Desktop.

Versiunea europeana a desktopului combina pentru prima data mausul, headsetul si speakerphone-ul cu o tastatura mulata pe Skype.

Tastatura specifica Skype include butoane dedicate pentru lansarea software-ului Skype, efectuarea si preluarea convorbirilor, schimbarea statusului online, si apelarea telefoanelor mobile sau traditionale. Iar tastele F9 si F12 pot fi setate pentru apelare rapida.

Cele doua companii intentioneaza sa comercializeze versiunea europeana a Logitech EasyCall Desktop, angajându-se în promotii regionale si furnizarea produsului direct catre clientii Logitech si comunitatea Skype. EasyCall Desktop va fi disponibil în magazinele din Europa de la mijlocul lunii septembrie, pentru un pret de vânzare recomandat de 129,99€. De asemenea va putea fi achizitionat si prin magazinul virtual Skype (Skype.com/store).

„Skype a influentat decisiv succesul convorbirilor pe Internet în Europa,” spune Denis Pavillard, vice presedinte de marketing de produs la divizia Desktops de la Logitech. „Colaborând cu Skype, am reunit experienta acumulata de Skype în domeniul comunicatiilor prin Internet cu o solutie desktop completa, astfel încât oamenii sa poata accesa rapid aplicatiile Skype cu care sau obisnuit. Iar speakerphone-ul, cu care este prevazut desktopul, le permite utilizatorilor sa participe împreuna cu prietenii si familia la convorbirile prin Internet.”

Pe lânga EasyCall Desktop, la lista de produse certificate de Skype, Logitech a adaugat Cordless Internet Handset, QuickCam STX for Skype™, QuickCam Chat for Skype™ si QuickCam Communicate STX for Skype™.