Despărţire şi nuntă record pe Insula Iubirii: Andreea şi Gabi au plecat acasă

De: Alexandra Necsoiu / 02.10.2018, 13:03
Despărţire şi nuntă record pe Insula Iubirii: Andreea şi Gabi au plecat acasă
În ediţia de luni seara, visul frumos s-a încheiat brusc pentru Andreea şi Gabi, care au fost treziţi la realitate şi puşi să îşi înfrunte problemele grave din vieţile şi relaţia lor. La Minitel, visul Andreei a continuat cu o petrecere de nuntă ca la carte, cu hore şi chiuituri, iar toate concurentele au continuat să îi încurajeze Andreei aceste comportamente, doar pentru ca apoi să se declare contrariate de reacţiile ei.


În acest timp, Purimuntra s-a instalat panica după ce în toiul nopţii Gabriel s-a aruncat în apele oceanului, ca urmare a unei zile în care gândurile sale au fost împărţite între nefericirea trăită alături de iubita sa şi sentimentul de inferioritate pe care îl are lângă Eugenia. ”Am nişte temeri, nişte atacuri de panică, fobii… Îmi fac scenarii în cap, niciodată nu văd ceva bun. Dacă experienţa aceasta nu mă va schimba în niciun fel, atunci e grav…”, a mărturisit acesta. Refugiat în alcool, Gabi a fost rupt de grup şi de lângă pahar chiar de Eugenia, care a încercat fără succes să îl ajute să îşi revină. Discursul lui a continuat însă să fie lipsit de noimă şi extrem de vulgar, apoi a ţâşnit în apele oceanului în speranţa că îşi va reveni. După o sperietură zdravănă, tot grupul i-a cerut socoteală la ieşirea din apă până când acesta şi-a cerut scuze.

Văzând toate aceste lucruri în timpul unei alarme la Minitel, Andreea a avut din nou un şir de reacţii şocante: de la râs, glume şi până la a exclama: ”Eu oricum nu mai sunt cu el!”. Complet rece, a susţinut apoi că nu îi cunoştea punctele slabe, problemele pe care le avea încă de acasă, toate aruncate în luptă pentru ca ea să îşi satisfacă propria curiozitate de a participa la emisiune.

La aceeaşi alarmă, Hannelore şi Mirela au avut parte de un nou şoc după ce au văzut imaginile în care Bogdan şi Ionuţ făceau antrenamente fizice folosindu-le pe Maria şi Nico drept ”greutăţi”. ”Atunci când iubeşti încerci să treci peste mici greşeli. Îmi doresc să se scurgă acest timp mai repede şi ca el să îmi dea explicaţii pentru fiecare gest”, a spus Hannelore, dispusă să treacă din nou cu vederea lucrurile. Cu toate acestea, ea continuă să îi dezvăluie lui Andi şi gelozia sa faţă de o fostă iubită a lui Bogdan, care locuieşte acum în America – locul în care logodnicul lui Hane a spus că ar pleca în cazul în care relaţia lor ar eşua. Pe rând, frustrările legate de banii pe care ea îi produce şi Bogdan îi cheltuie fără chibzuinţă, dispreţul faţă de familia sa şi certurile dese dintre ei ies la iveală şi le mărturiseşte rând pe rând. ”E o luptă între ce ar vrea să arate lumii şi ce ar vrea să facă. Nu ştiu acum ce va alege”, a spus Andi revoltat de faptul că Hane a insistat să îi ia apărarea lui Bogdan chiar şi după cele văzute.

Insistent, ispita Cristian a înregistrat şi el succesul pe care l-a plănuit şi aşteptat răbdător, astfel că Mari a recunoscut în mod oficial că este ”al ei”, iar noaptea petrecută împreună, pe o canapea, a fost extrem de tandră şi plină de săruturi.
Un nou joc a apropiat şi mai mult a doua zi cele patru deja cupluri deja asumate, dar a dat ocazia să apară şi unul nou: Cati şi Bruno. În cele din urmă, Mirela şi Mircea au fost cei care au reuşit să câştige marele premiu, ”Praştia umană”, o activitate la care iubita lui Ionuţ Gojman visa de foarte mult timp. Dezamăgirea a fost cu atât mai are pentru Hannelore, care nu a avut ocazia până acum să iasă a un date alături de Andi. ”I-am văzut tare supăraţi, ea nici nu m-a felicitat”, a remarcat Mirela.

Confruntat la Bonfire, Gabi a mărturisit din nou faptul că a descoperit în Eugenia femeia potrivită pentru el şi că a simţit o apropiere. ”Nu ne-am sărutat, încă mai ţin la iubita mea. Poate e afectată dacă a văzut imaginile cu mine ţinând o altă femeie în braţe. O văd în viitorul meu, dar, sper eu, schimbată”, a spus acesta înainte de a vedea imaginile cu tot parcursul Andreei pe ”Insula Iubirii”. ”Mă surprinde, sunt dat peste cap… eu m-am abţinut şi am crezut că am făcut prea mult… Am văzut o dorinţă, o pasiune…”, a mărturisit acesta. În acest timp, Andreea, cea care a jucat cartea femeii neajutorate timp de trei ani, până şi-a dat seama că pe insula sa există şansa unei alte relaţii, a aflat că va merge la Bonfire, fără să ştie că va fi confruntată cu iubitul ei de acasă.

”Nu mai suntem împreună, eu am pus punct, după vorbele tale”, l-a anunţat aceasta rece când Gabi i-a cerut socoteală, mai ales când a văzut că Andreea nu mai are nici brăţara, după doar o zi şi jumătate. ”Sunt complet schimbată, nu am plâns nici măcar o singură dată”, a anunţat aceasta cu mândrie.

”M-a făcut praf după cum vorbeşte acum”, a mărturisit Gabi. ”Eu am venit aici să devin un om mai bun, nu ca să îmi testez relaţia, pentru că aveam încredere în ea”, a adăugat acesta, ignorând la rândul său rapiditatea în a-i face avansuri deplasate Eugeniei. Mai mult, acestuia nu i s-a părut nimic deplasat în comportamentul său, în faptul că i-a mărturisit ispitei sale preferate că nu îl interesează dacă ar fi murit înecat sau că suferă de o depresie de aproape zece ani. ”Nu cred în medicamente, încerc să mă tratez singur, cred că sunt destul de puternic”, a spus acesta, acceptând în cele din urmă că are o problemă şi că trebuie să înceapă să aibă grijă de el. În faţa tuturor acestor probleme, Andreea a încheiat din nou seara cu o reacţie alarmantă. ”Pleci acasă, iubitule! Eu oricum nu plec cu el, eu nu mai sunt cu el”, a spus aceasta, dezamăgită apoi să afle că vor pleca împreună acasă, la Reşiţa. ”Din cauza unui bolnav plec acasă!”, a încheiat aceasta.      
Care va fi parcursul celorlalţi concurenţi pe ”Insula Iubirii”, telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, duminică şi luni, de la ora 20.00, la Antena 1.