Despărţirea anului. Miliardarul Roman Abramovich, din nou singur! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 08.08.2017, 12:48
Despărţirea anului. Miliardarul Roman Abramovich, din nou singur! - FOTO
Miliardarul rus Roman Abramovich, patronul clubului de fotbal Chelsea, şi partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunţat luni că se despart după zece ani petrecuţi împreună.

Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogaţi oameni din Rusia, şi partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriţi, aşa cum afirmau anumite surse de presă. Comunicatul care anunţă despărţirea celor doi nu aduce lămuriri despre acest aspect.

Abramovici şi-a surprins iubita rusoaică în patul lui DiCaprio! Ce s-a întâmplat

„După zece ani de convieţuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărţi. Vom rămâne în continuare prieteni, părinţi şi parteneri apropiaţi în proiectele pe care le-am demarat împreună”, au precizat cei doi într-o declaraţie de presă.

Averea lui Roman Abramovich

Înaintea relaţiei cu Daria Jukova, Abramovich a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.

Este unul dintre magnaţii care au făcut avere şi au căpătat influenţă în anii ’90, înaintea preluării puterii de către Vladimir Putin. După ce s-a îmbogăţit din afaceri cu petrol şi aluminiu, a cumpărat, în 2003, clubul de fotbal Chelsea şi a continuat să investească în industria minieră. Averea sa se ridică la 9 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Forbes, dintre care mai mult de un miliard de dolari în opere de artă. Ocupă locul 12 în topul averilor din Rusia.