„Despicable Me 2”, cel mai amuzant film de animație al verii!

De: Gabriela Voicu / 04.07.2013, 14:30
"Despicable Me 2" reușește să fie încă din primele cinci minute mai amuzant decât este "Monsters University" pe toată durata filmului.

„Despicable Me 2” reușește să fie încă din primele cinci minute mai amuzant decât este „Monsters University” pe toată durata filmului.

Simpaticii Minioni din filmul de animație care va fi lansat în cinematografele românești din 5 iulie ne invită la noi aventuri comice alături de superticălosul Gru (Steve Carell), fetițele lui adorabile, și… o suită de personaje scandalos de nostime.

Poster „Despicable Me 2”

Universal Pictures și Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul „Despicable Me”, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind al zecelea film de animație din istoria Americii ca încasări.

În „Despicable Me 2”, Gru apare ca un tată fericit care stă departe de comploturi diabolice, asta până când o cunoaște pe Lucy (Kristen Wiig), un agent secret care îl răpește pentru a-l duce la Silas Ramsbottom (Steve Coogan), proprietarul companiei Anti Villain League.

Gru va porni într-o misiune dificilă pentru a captura un ticălos care a folosit un magnet gigantic pentru a distruge un centru de cercetare rusesc și deține o poțiune distructivă care nu trebuie să ajungă pe mâinile răufăcătorilor. Misiunea va fi cu atât mai grea cu cât Dr. Nefario (Russell Brand), fostul aliat de încredere al lui Gru, se dovedește a fi un trădător care trece de partea inamicului. 

Dincolo de aventura personajelor „umane”, sarea și piperul filmului 3D sunt simpaticii Minioni, care de data aceasta apar și într-o ipostază „demonică”, rămânând în același timp năucitor de amuzanți.