Despot vs. Brecht

Apropo.ro / 11.02.2002, 19:17
Despot vs. Brecht
Despre baietii de la Vita de Vie nu se cunosc, indeobste, prea multe. O explicatie a acestui fapt ar putea fi aceea ca Adi Despot si ai sai sunt preocupati mai degraba de productia muzicala decat de publicitate proprie. Intr-adevar, baietii nu au pierdut vremea de la lansarea

Despre baietii de la Vita de Vie nu se cunosc, indeobste, prea multe. O explicatie a acestui fapt ar putea fi aceea ca Adi Despot si ai sai sunt preocupati mai degraba de productia muzicala decat de publicitate proprie. Intr-adevar, baietii nu au pierdut vremea de la lansarea ultimului LP, „Exxtra”.

Pe langa participarea la campania anti-playback, in cardasie cu Parazitii, ei au pregatit si un proiect mai putin razboinic dar, nota bene, de mare anvergura. Este vorba de ilustrarea sonora a unui spectacol de teatru: piesa BAAL, de Berthold Brecht, in regia lui Dragos Galgotiu. Stilul dominant al „coloanei sonore” este derivat din rock-ul anilor Ô60-O70 fara a se intelege, insa, prin asta vreo influenta de music-hall. Ideea acestui proiect i-a apartinut initial lui Sorin Danescu, pentru care muzica de teatru reprezinta un vid dintotdeauna.

Marea premiera va avea loc pe 24 martie, la Teatrul Mic din Bucuresti. Iar daca vreti sa-i vedeti pe baieti urcand pe scena in carne si oase, atunci trebuie sa va procurati bilete la unul din primele trei spectacole. Vizionare placuta si auditie pe masura!

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: