Despre Antonia: „Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă nu o mai recunoaște”

De: Mia Nicolescu / 25.09.2012, 09:21
Despre Antonia:
Preotul mormon de la Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă susține că: "e un mare păcat ce a făcut ea. Și că a pozat goală și că s-a măritat cu un bărbat catolic".

La începutul lunii septembrie, Antonia recunoștea că este este de religie mormonă, însă lucrurile au luat o întorsură urâtă când o femeie din Biserica Mormonă din București a spus că artista nu a mai călcat pragul Bisericii de mai bine de un an. 

O căutați pe Antonia? Nu mai vine la slujbă. N-am mai văzut-o de peste un an”, a declarat femeia îmbrăcată cu o bloză pe gât și o fustă lungă până-n pământ. 

Mormonii sunt oameni decenți și nu trebuie să umble cu pielea la vedere, de aceea faptul că Antonia a pozat aproape goală i-a deranjat pe oamenii Bisericii. 

E un mare păcat ce a făcut ea. Și că a pozat goală și că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă nu o mai recunoaște. Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-și aducă soțul să se boteze, să primească cele șase învățături, discuții, cum se spun la noi, și, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaștem familiile mixte. Și copilul e botezat tot la catolici”, a declarat părintele mormon.

Antonia

Contactată telefonic, Antonia a declarat: „Nu comentez nimic. În religia asta nu se practică ca bărbatul să aibă mai multe soții, așa cum știe lumea. Mama a fost singura soție. Voi nu înțelegeți religia asta… E o religie normală, apropiată de cea creștină. Mai bine nu spuneam nimic, îmi pare rău. E ceva personal„.