Destinațiile de vacanță preferate de români anul acesta

De: Carmen Ulian / 28.01.2015, 11:30
Destinațiile de vacanță preferate de români anul acesta
Cele mai cumpărate destinații pe acest portal sunt Antalya, Rhodos, Creta (Chania) și Santorini, cu servicii și cazare premium în hoteluri de 4-5 stele.

Turiștii români au început să își planifice și să achiziționeze vacanțele estivale încă din prima lună a anului, datorită discount-urilor oferite prin pachetele early booking, potrivit agenției de turism online Paravion.ro, scrie Business Magazin.

Conform reprezentanțior agenției, pachetele early booking oferă discount-uri din partea tur-operatorilor și hotelierilor cu până la 35% mai ieftine față de prețul normal de achiziție, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care oferă reduceri limitate pe anumite destinații, hoteluri și date de plecare.

În cazul Paravion.ro, vacanțele early booking sunt între 10% și 35% mai ieftine față de prețul normal de achiziție și se adresează în special turiștilor care caută hoteluri superioare, de 4-5 stele, cu servicii premium la un preț redus. Pentru pachetele ieftine, cu cazări la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situează în general între 4% și 15%.

Mai multe detalii pe Business Magazin