Detalii despre ultima zi din viaţa actorului Paul Walker!

De: Cristiana Trifu / 03.08.2018, 11:06
Detalii despre ultima zi din viaţa actorului Paul Walker!
Mama actorului american Paul Walker a dezvăluit mai multe detalii despre decesul fiului său din anul 2013. Într-un documentar viitor cu numele „I am Paul Walker”, mama sa, Cheryl, a vorbit despre pierderea acestuia, transmite The Sun, scrie mediafax.ro.

Într-un interviu, Cheryl a descris ultimul moment în care l-a văzut pe actor. Acesta a dus-o pe fiica sa, Meadow, pentru a-şi vizita bunica, iar apoi cei trei au discutat despre planurile pentru Crăciun şi despre cumpărarea unui brad, transmite The Sun.

Femeia a mai spus că aveau „o conversaţie plăcută, iar el a uitat despre un eveniment pe care îl avea… A primit un mesaj şi a zis, ”.

Cheryl nu şi-a mai putut vedea fiul vreodată, pentru că la întoarcerea de la evenimentul de caritate, Paul Walker şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident de maşină. Automobilul în care acesta se afla a explodat, după ce a intrat într-un copac.

Emoţionant! Ce a făcut Vin Diesel în memoria lui Paul Walker – FOTO

Potrivit autorităţilor, din cauza arsurilor severe, Paul Walker era de nerecunoscut.

„Cred ca mulţi oameni gândesc astfel, . Acest lucru a fost doar o mică parte din ceea ce a fost el. Era un bărbat uimitor”, a spus mama sa.

Femeia îndurerată a povestit că întreaga familie menţine o tradiţie pentru a păstra vie memoria lui Paul. În fiecare an, de ziua acestuia, cei dragi lui călătoresc într-una din zonele în care Paul obişnuia să meargă la surf. Ei aruncă floarea-soarelui în ocean şi povestesc amintiri legate de vedetă.

În încheiere, mama actorului a destăinuit că a primit „scrisori de la oameni din toate colţurile lumii” şi că aceştia i-au spus că Paul a făcut o „diferenţă în vieţile lor”, dar şi că „acest lucru este o binecuvântare. El nu va fi uitat niciodată”. 

Actorul a murit la vârsta de 40 de ani şi este recunoscut în special pentru rolul său din seria de filme de acţiune „Fast and Furious”.

Foto Hepta, Pinterest