Detalii din culise: Ce face Mihaela Rădulescu? S-a aflat tot!

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 11:20
Detalii din culise: Ce face Mihaela Rădulescu? S-a aflat tot!
Dintre cei patru juraţi de la emisiunea Românii au talent, Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, diva de la Monaco este, cu siguranţă, cea mai controversată personalitate, care atrage toate privirile.

Astfel, pentru că este mereu în centrul atenţiei, fosta iubită a lui Dani Oţil acordă o mai mare importanţă aspectului şi imaginii sale.

Potrivit ziarului Ring, Mihaela Rădulescu are anumite tabieturi pe care le respectă cu sfinţenie atunci când vine vorba despre imaginea personală. În pauzele publicitare, când doar publicul din studio poate vedea ce fac juraţii de la Românii au talent, iubita lui Felix Baumgartner primeşte ajutor preţios de la echipa de machiaj, care o împrospătează de câte ori este nevoie.

Preocupată în permanenţă de imagine

De cele mai multe ori, operaţiunile asupra Mihaelei se petrec în cabină şi din această cauză diva ajunge adesea în ultimele secunde de publicitate înapoi la masa juriului. Însă, în pauzele mai scurte, ea scoate oglinda pe care o ţine la îndemână sub masă şi îşi verifică personal machiajul, asistată de fetele din stafful personal. Şi în timpul emisiunii, Mihaela înclină tableta de pe masă astfel încât să-şi poată vedea chipul oglindit în ecranul acesteia.