Detalii din culisele noului serial Mickey şi Piloţii de Curse de la Disney Junior – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 20.04.2017, 16:20
Detalii din culisele noului serial Mickey şi Piloţii de Curse de la Disney Junior - FOTO
Noua animaţie Mickey şi Piloţii de Curse îşi va face debutul la Disney Junior pe 22 aprilie, la ora 10:30. Serialul dedicat preşcolarilor este plin cu aventuri îndrăzneţe, avându-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, şi prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy şi Donald.

Programul ni-i prezintă pe Mickey şi gaşca lui la volanul maşinilor lor unice, în curse amuzante şi curajoase în jurul lumii, dar şi făcând năzdrăvănii în oraşul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie şi Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveştile sunt concepute astfel încât să împărtăşească lecţii sociale şi emoţionale despre prietenie, munca în echipă, optimism şi fairplay.

Talentul creativ, nominalizat la premiile Emmy, care se află în spatele serialelor hit de la Disney Junior, Clubul lui Mickey Mouse şi Jake şi piraţii din Ţara de Nicăieri, cuprinde următoarea echipă de producţie: Rob LaDuca ca producător executiv, Mark Seidenberg co-producător executiv şi supervising story editor, şi pe Thomas Hart în rolul de story editor. Seria este o producţie marca Disney Television Animation.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale. 

ÎN SPATELE MAGIEI!

Wow… ce maşini! Sunteţi pregătiţi pentru o serie de curse zgomotoase alături de Mickey, Minnie şi personajele voastre Disney preferate? Pentru că noua serie Mickey şi Piloţii de Curse este gata să facă zgomot pe Disney Junior din 22 aprilie la 9:30, vă oferim o privire exclusivă în culisele noului serial plin de aventuri. Pe locuri, fiţi gata, START!

MINUNILE LUMII…

Mickey şi Piloţii de curse urmăreşte aventurile lui Mickey, Donald, Goofy, Minnie şi Daisy,” ne explică co-producătorul executiv al seriei, Mark Seidenberg. “Mickey şi prietenii lui au maşini care se transformă în automobile sport şi pe care le pilotează în jurul oraşului Hot Dog Hills – şi în jurul lumii!”

ULTIMA ORĂ…

“Mickey are un garaj de ultimă oră în Hot Dog Hills, şi acolo se petrece mare parte din acţiunea animaţiei” adaugă Mark. “Garajul a fost unul dintre primele lucruri pe care le-am conceput pentru seria Mickey şi Piloţii de Curse!”

UN PRIETEN LA NEVOIE…

“Atunci când nu sunt piloţi de curse, Minnie şi Daisy au o afacere numită Ajutoarele Abile” ne spune Mark. “Astfel, ele îşi ajută toţi prietenii din întreaga lume cu orice problemă pe care ar putea-o avea. Indiferent dacă ştiu sau nu să facă ce li se cere, Minnie şi Daisy vor încerca întotdeauna să ajute!”

VIAŢĂ DE CÂINE…

În spatele deciziei creatorilor de a denumi oraşul Hot Dog Hills se află un secret fierbinte despre cârnaţi. “Primele cuvinte pe care le-a rostit Mickey au fost ‘hot dog’,” ne dezvăluie producătorul executiv, Rob LaDuca. “Le-a rostit într-o animaţie numită The Karnival Kid din anii 1920.”

DELICII LA RESTAURANT…

Aventurile găştii de prieteni îi poartă în numeroase locaţii din Hot Dog Hills. “Veţi putea vedea Hot Dog Diner, un restaurant super amuzant,” ne explică Mark. “Desigur, în meniu sunt mai multe tipuri de hotdog! De asemenea, veţi putea vedea şi unde locuieşte Donald, şi anume farul de lângă lacul Hot Dog.”

ÎNNEBUNIT DUPĂ MAŞINI…

“Mark şi cu mine suntem cu adevărat pasionaţi de maşini, aşa că am fost foarte încântaţi să creăm un show despre maşini şi personajele noastre Disney preferate,” ne dezvăluie Rob. “În serial, maşinile lui Mickey, Donald, Daisy, Minnie şi Goofy reflectă personalităţile lor. Toate maşinile au un mod de conducere de zi, fiind maşini animate pe care personajele le conduc în timpul zilei – dar care se transformă în automobile sport pentru cursele noastre!”

UN CLASIC AMERICAN…

“Mickey este un personaj clasic american, şi de aceea i-am desenat o maşină sport clasică americană,” continuă Rob. “Automobilul lui Mickey se aseamănă cu un automobil numit Model T care era folosit în anii 1930 şi 1940.” Prinde viteză!

MAGIA LUI MICKEY…

Uitaţi-vă atent la maşina lui Mickey şi vedeţi dacă puteţi depista aceste caracteristici ingenioase! “În partea din faţă a maşinii este montat un grilaj în forma lui Mickey” ne dezvăluie Rob. “Dacă vă uitaţi în spatele vehiculului, îi veţi vedea şi urechile lui Mickey. Maşina are culoarea roşie aprins pentru că asta e culoarea clasică a lui Mickey, dar am adăugat şi puţin galben în design, pentru că asta este culoarea pantofilor lui Mickey.”

MINNIE CEA COMPLEXĂ…

“Minnie este foarte elegantă şi cu picioarele pe pământ, aşa că ne-am decis să-i concepem un automobil inspirat dintr-o maşină franţuzească şic din anii 1930,” continuă Rob. “Este o maşină cu linii elegante şi destul de puternică. Mai mult, veţi vedea că design-ul are multe fundiţe. Tabloul de bord are tot ce e nevoie pentru a participa la curse, dar şi pentru aplicarea machiajului!”

CADA MOBILĂ…

“Goofy este foarte bleg,” râde Mark. “Şi pentru că e aşa de bleg, maşina lui de curse este de fapt o cadă pe roţi. El ar fi putut să aibă o maşină sport fantastică, dar s-a gândit ‘De ce să nu poţi face baie şi pilota în curse în acelaşi timp?’”

CADA NĂZDRĂVANĂ …

“Ador maşina lui Goofy,” adaugă Rob. “Porneşte ca o maşină destul de normală – dar apoi se transformă într-o cadă furioasă pe roţi. De ce? Pentru că este vorba despre Goofy! Vehiculul vine echipat cu un duş funcţional şi un dop pentru orice situaţie. Este o nebunie, dar în acelaşi timp foarte frumos.”

PĂMÂNT LA ORIZONT…

“Ne-am uitat la mai multe modele diferite de maşini pentru Donald” recunoaşte Mark. “În final, ne-am decis să-i oferim o barcă pe roţi. Donald este marinar, aşa că bărcuţa părea a fi alegerea perfectă pentru acest personaj!”

ÎN CROAZIERĂ…  

Maşina lui Donald are o mulţime de opţiuni utile pentru a pilota la curse din întreaga lume. “Este prevăzută cu o ancoră în spate pe care o foloseşte pentru a lua viraje strânse,” adaugă Rob. “Maşina proiectează ancora care se poate agăţa de un stâlp de iluminat – după care Donald se poate învârti pe loc rapid. De asemenea, el poate sări de la o şosea la înălţime pe alta!”

PUTEREA FLORILOR…

“Lui Daisy îi plac florile, aşa că i-am conceput un vehicul inspirat din flori,” ne explică Rob. “Este o maşină de viteză, de aceea este foarte subţire şi are un motor foarte mare. Daisy nu se joacă. Ea este foarte directă, aşa că i-am oferit o maşină cu linii foarte drepte.”

JOCUL NUMELOR…

Creatorii animaţiei năzdrăvane au venit cu denumiri simpatice pentru fiecare maşină din serial. “Avem maşina lui Minnie care se numeşte Pink Thunder, a lui Daisy – Snapdragon, a lui Goofy se numeşte Turbo Tubster, iar Donald are Cabin Cruiser,” ne explică Rob. “Ah, staţi… Şi avem şi maşina lui Mickey care se numeşte Hot Doggin’ Hot Rod!”

TOATĂ GAŞCA E AICI…

Fanii vor avea ocazia să-i vadă nu doar pe Mickey, Minnie, Donald, Daisy şi Goofy concurând în jurul lumii – ci şi o armată de alte personaje Disney clasice vor apărea în seria animată. “Îi veţi putea vedea pe Chip şi Dale, dar şi pe Clarabelle Cow,” ne dezvăluie Mark. “De asemenea, îl veţi revedea şi pe motanul Pete, care are un centru de fiare vechi.”

BISCUIŢI PENTRU ANIMALE…

“Pete este un personaj foarte interesant,” adaugă Rob. “Mickey şi gaşca îl plac pe Pete, dar el mereu încearcă să fie puţin răutăcios. În povestea noastră el este des personajul negativ!”

AVENTURI GLOBALE…

Noile aventuri le poartă pe cele cinci personaje în întreaga lume, în ţări precum Franţa, Spania, Italia şi Marea Britanie. “Când mergem în alte ţări, de obicei creăm un personaj negativ care seamănă cu Pete,” ne explică Rob. “Îi dăm un alt nume şi un fel diferit de a vorbi. Spre exemplu, în Italia el este Piston Pietro!”

GADGETURI DIN BELŞUG…

Staţi cu ochii pe numeroasele gadgeturi fabuloase care apar în serial! “Goofy are instrumente Goofy, care sunt create puţin diferit faţă de o cheie şi un ciocan normal,” ne povesteşte Rob. “De asemenea, îl veţi întâlni şi pe profesorul Von Drake, care este un maestru designer din garajul lui Mickey. El creează tot felul de invenţii – inclusiv pălăria inteligenţei, care atunci când e purtată face pe oricine să devină un geniu.”

MAGIE MUZICALĂ…

Cum ar putea descrie creatorii acestei animaţii năzdrăvane muzica din noul show? “Este rock and roll,” recunoaşte Rob. “Şi noi suntem fani rock & roll, aşa că ne-am gândit că ar fi stilul ideal pentru Mickey şi Piloţii de Curse. Este un spectacol de curse în spatele căruia se aud chitare rock!”

DELICII DISNEY…

Animatorii adoră să strecoare numeroase referinţe Disney ascunse în animaţie, aşa că fiţi atenţi în orice moment. “Veţi vedea mai multe imagini legate de Disney în sera animată,” ne confirmă Rob. “Am introdus forme Mickey peste tot, aşa că uitaţi-vă la forma urechilor lui în orice obiect din Hot Dog Hills şi mai mult. De asemenea, avem şi câteva imagini cu forma pălăriilor lui Donald şi a lui Goofy.” Tipic răţuştelor!

NU UITAŢI SĂ PRINDEŢI NOI EPISOADE DIN SERIALUL MICKEY ŞI PILOŢII DE CURSE ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ LA 9:30 LA DISNEY JUNIOR