Detalii neştiute despre Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman: locuiesc împreună într-o mansardă

De: Cristiana Trifu / 14.09.2018, 09:10
Detalii neştiute despre Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman: locuiesc împreună într-o mansardă
Fac echipă pe micul ecran, dar şi în viaţa de zi cu zi. Cum sunt ei, atunci când nu se află în faţa camerelor de filmat, dar şi alte detalii mai puţin cunoscute despre Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, telespectatorii vor avea posibilitatea să le descopere în cadrul ediţiei “CulTOUR”, care se va difuza astăzi, de la 17.30, la Happy Channel

.61 de întrebări şi tot atâtea răspunsuri. Asemenea invitaţilor săi de la “CulTOUR”, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au acceptat provocarea  şi au răspuns interviului complex, menit să-i ajute pe telespectatori să-i cunoască mult mai bine. În ediţia de astăzi a producţiei de la Happy Channel, care va putea fi urmărită de la 17.30, Cristina şi Vlad le oferă celor de acasă, imagini în exclusivitate, din locul în care se simt cel mai bine. Surprinşi, acasă, cei doi au dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre ei.
Ambiţios, carismatic şi optimist, aşa cum se caracterizează, Vlad Gherman mărturiseşte că în copilărie visa să devină pompier. A ajuns însă în lumea artistică. El le-a dezvăluit fanilor una dintre dorinţele sale mari.  “Mi-ar plăcea foarte tare să învăţ să pilotez un avion”, spune el.

A ajuns artistă, actriţă şi prezentatoare, dar pe când era copil, Cristina se gândea la cu totul alt drum pentru viaţa de adult. Voia să devină dentist. O sperie ideea de singurătate, se declară optimistă, puternică şi încăpăţânată, şi îşi doreşte să îşi găsească timp pentru o altă pasiune pe care o are.  “Mi-ar plăcea să învăţ să pictez”, a spus ea.