Detalii şocante despre viaţa amoroasă a lui Adolf Hitler!

De: Cătălina Matei / 14.10.2014, 10:35
Detalii şocante despre viaţa amoroasă a lui Adolf Hitler!
Adolf Hitler a fost obsedat de igienă şi făcea sex cu hainele pe el. Informaţiile au fost făcute publice de către autorul Martin Amis care a studiat în amănunt viaţa dictatorului german.

Potrivit lui Martin Amis, Adolf Hitler nici măcar nu o atingea pe Eva Braun. O ţinea la distanţă de un braţ şi avea orgasm doar când se uita la ea ridicându-şi fusta. Se pare că Hitler îşi „blinda” lenjeria intimă cu şerveţele după care intra într-o stare de excitare cu Eva Braun, ajungând la punctul culminant la o distanţă considerabilă faţă de femeie.

În timpul Festivalului de literatură Cheltenham, autorul a făcut o serie de declaraţii despre sexualitatea a Fuhrerului: „Studiile despre Hitler legate de sexualitatea sa arată trei teorii. Una este normalitatea, dar aş spune că aceasta este exclusă. Asexualitatea este a doua, iar ultima este perversiunea. Dar nu există indicii reale despre sexualitatea sa – cu excepţia faptului că Hitler nu-şi dădea jos hainele, nici chiar la medic, el era aproape fanatic legat de curăţenie, ceea ce îmi sugerează că era asexual”, a spus Amis.

Romancierul a spus că el crede că Hitler o ţinea pe Eva Braun la distanţă şi că ajungea la orgasm doar uitându-se cum îşi ridica fusta.

Mai mult, Amis a susţinut că Hitler ar fi avut relaţii sexuale similare cu nepoata sa, Angela „Geli” Raubal, care a lucrat pentru el, în apartamentul din Munchen. După o ceartă între cei doi, pe 18 septembrie 1931, Geli a fost gasită moartă în camera ei, cu un glonţ în plămân.