Detalii uluitoare despre căsnicia lui Răzvan Simion: „Din gelozie, îl teroriza!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 04.04.2018, 10:31

Detalii uluitoare despre căsnicia lui Răzvan Simion:
Prietenii lui Răzvan Simion au vorbit despre căsnicia lui cu Diana, iar relaţia dintre ei doi nu era deloc bună. Aceştia susţin că Diana era prea geloasă şi îl supunea pe Răzvan la multe teste.

„M-am bucurat că s-a despărţit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soţia lui. Din gelozie, îl teroriza! În turneele cu mai mulţi artişti, seara, după concert, ieşea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Şi el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă şi posesivă chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea ea îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva şi pleca imediat în cameră. Era terminat şi nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă şi de nebună să fii să-i faci aşa ceva?! Doamne fereşte să dai peste aşa ceva!”, au relatat surse apropiate.

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, aşa cum a fost viaţa noastră din spatele micului ecran şi până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată uşor de luat, dar fiecare dintre noi şi-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar şi poate centrul universului nostru şi, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea şi sprijinul părinţilor, al nostru, al amândurora. Am încercat întotdeauna ca viaţa mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, şi le mulţumesc colegilor care mi-au respectat această dorinţă deşi, prin prisma meseriei, au obligaţia de a alerga dupa senzaţional. Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi!”, spunea Răzvan Simion, confirmând despărţirea de soţia sa.

În urmă cu mai mulţi ani, Diana Simion a acordat un interviu în care mărturisea că soţul ei, Răzvan, este un „bărbat de casă prin construcţie”.

„Cred că îmi ştiu valoarea. Eu merg pe principiul «dacă un bărbat te lasă, nu era pentru tine». Sunt foarte orgolioasă, nu aş plânge niciodată după un bărbat. Cred că în momentul în care ar calcă strâmb, pur şi simplu ar muri totul. Nici nu ar trebui să mă chinui”, mărturisea Diana, care recunoştea că nu-i este comod să vadă ispite prin jurul soţului ei. Cam greu fac faţă, că sunt destul de geloasă, mă cam irită în general. Nu le mai simt atât de acut. Partea riscantă în situaţii de genul ăsta e că, la un moment dat, încep să ţi se pară normale lucrurile astea. Bine măcar că el e «de casă» prin construcţie”, declara Diana.