Detroit Auto Show

Apropo.ro / 11.01.2008, 10:08
Detroit Auto Show
Detroit Auto Show, primul eveniment de proportii al anului, îsi va deschide portile pe data de 13 ianuarie si se vor închide pe 27 a acestei luni.

Detroit Auto Show, primul eveniment de proportii al anului, îsi va deschide portile pe data de 13 ianuarie si se vor închide pe 27 a acestei luni.

Startul evenimentelor automobilistice ale anului va fi dat la Detroit, unde asa cum ne-am obisnuit, vor fi prezentate cele mai importante premiere din acest an.

BMW
Noul BMW X6, prezent în premiera mondiala la Detroit Auto Show promite sa fie una dintre cele mai vânate noutati ale anului 2008.

CADILLAC
Cadillac va prezenta noul model CTS-V , un model cu spirit sportiv, care va intra în concurenta cu BMW M5 si Mercedes E63 AMG

CHEVROLET
Mândria americanilor, Chevrolet Corvette, o versiune si mai sportiva numita ZR1 va fi expusa la Salonul Auto de la Detroit.

CHRYSLER
Chrysler ecoVoyager este unul dintre cele trei concepte prietene cu natura de la Chrysler LLC Group, care-si vor face aparitia la Detroit Auto Show de anul acesta.

DODGE
Dodge vine la Salonul american cu un model inedit si anume Dodge ZEO, un concept sportiv propulsat de motoare electrice.

FORD
Ford va prezenta în premiera noul concept Explorer America, model care se va încadra în categoria Suv-urilor ecologice.

HUMMER
Hummer HX Concept
este creatia unui grup de tineri designeri care au reusit sa dea un nou look modelului american.

HYUNDAI
Producatorul coreean intra în clasa mare cu un model Hyundai Genesis Sedan.

JEEP
Jeep va prezenta în premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, un concept inovator sub numele de Renegade.

KIA
Noul model Kia Borrego care va concura cu masini precum Ford Explorer, Jeep Grand Cherokee sau Nissan Pathfinder va putea fi vazut luna aceasta în cadrul salonului.

LAND ROVER
Cu un design ce aminteste de BMW X6, noul concept Land Rover LRX spera la un raspuns pozitiv în cadrul evenimentului de la Detroit.

MAZDA
Mazda va expune noua versiune a modelului RX-8 si modelul concept Furai, în premiera mondiala, la Salonul International Auto Nord American.

MERCEDES BENZ
Viitorul SUV compact
, Mercedes GLK va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Detroit sub forma unui concept denumit Freeside, ale carui forme se vor regasi aproape integral pe versiunea de serie.

MITSUBISHI
Prezentat sub forma de schite acum câteva luni, Mitsubishi Concept RA va fi expus zilele acestea la Detroit Auto Show.

NISSAN
Noul model japonez Nissan Forum este o avanpremiera a masinilor ce vor transporta în viitor familiile numeroase, fiind un adevarat MPV al secolului 21.

SAAB
Saab intentioneaza sa îsi taie o felie din segmentul SUV-urilor compacte, încercând sa surprinda pe toata lumea cu un model numit 9-4X ce va fi expus la Detroit.

SUBARU
Noul Subaru Forester va avea premiera la Salonul Auto de la Detroit, urmând ca în primavara sa ajunga în curtile dealerilor.

TOYOTA
Toyota A-BAT Concept,
un segment de nisa în categoria pick-up-urilor va fi prezentat în premiera la Salonul Auto de la Detroit.