Dezgustata de cum arata in pozele de la nunta, o femeie s-a maritat din nou

Apropo.ro / 24.10.2011, 16:08
Dezgustata de cum arata in pozele de la nunta, o femeie s-a maritat din nou
O femeie nemultumita de cum arata in pozele de la prima nunta din viata ei, a decis sa se casatoreasca din nou dupa ce a scapat de jumatate din cele 141 de kilograme pe care le avea.

Britanica Zoe Davies, in varsta de 33 de ani, din Sunbury, Surrey, cantarea 141 de kilograme cand s-a maritat pentru prima data, in anul 2000.

Din nefericire, ziua care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata ei i-a lasat lui Zoe amintiri neplacute, din cauza ca era foarte nemultumita de felul in care arata.

Astfel, femeia a decis sa urmeze o dieta si a reusit sa piarda jumatate din kilogramele pe care le avea. Apoi, ea si-a convins sotul, acum in varsta de 36 de ani, sa se casatoreasca din nou.

„Orice femeie vrea sa arate ca o printesa in ziua nuntii. Eu, insa, am aratat ca un monstru”, a marturisit Zoe. „Comparand pozele de la prima nunta cu cele de la a doua, pare ca sotul meu Pete s-a casatorit cu alta femeie. Toti cunoscutii l-au intrebat unde ii este sotia. In sfarsit, am avut parte de nunta la care am visat mereu”, a completat Zoe.

Zoe si Pete Davies, la a doua nunta

Britanica a lucrat la o patiserie si s-a ingrasat foarte mult inainte de nunta din anul 2000. Ea obisnuia sa manance multe dulciuri si mancaruri grase, dar apoi a inceput sa faca efort fizic si a renuntat la toate acestea in favoarea salatelor, a cerealelor si a fructelor.

Dieta a dat rezultate, iar Zoe a trecut de la masura 24 la 12 pentru imbracaminte.

Ea si sotul ei, care intre timp au devenit parintii a doi copii, s-au casatorit din nou in luna august a acestui an, in prezenta a 100 de invitati, iar Zoe are acum un album de nunta de care poate fi mandra.