Dezvăluirea MOMENTULUI! Una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste” îl surprinde pe burlac! „Eu sunt atrasă de Cristina” -Foto

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 13:48
Dezvăluirea MOMENTULUI! Una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste” îl surprinde pe burlac! „Eu sunt atrasă de Cristina” -Foto
Emoţii mari pentru cea de-a două serie de concurente din cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu”, prezentat de Mirela Vaida, la Antena 1. Cele trei fete vor afla astăzi, împreună cu telespectatorii, pe cine alege burlacul Laurenţiu Matei şi, implicit, cine va câştiga premiul de 5000 de euro.

Fiecare zi a fost una plină de surprize, iar concurentele au recurs la tot felul de strategii pentru a-l convinge pe burlac de interesul lor. Ultima zi înainte de finală însă a fost cea a răsturnărilor de situaţie. Alexandra, cea care a surprins pe toată lumea prin atitudinea libertine, a mărturisit că este atrasă fizic de Cristina, cea care, practic, îi este rivală.

”Eu te înţeleg pe tine, şi eu sunt atrasă de Cristina. Simt că mă şi echilibrează”, îi spune Alexandra burlacului într-un moment de intimitate.
Pe de altă parte, burlacul este pus în dificultate de schimările bruşte de atitudine ale fetelor şi recunoaşte că îi va fi foarte greu să ia decizia finală.
”Singurul lucru pe care îl ştiu sigur este că fata cu care voi avea o întâlnire după emisiune este Gabriela”, declară el, deşi, Gabriela este una dintre fetele aflate deja într-un cuplu, lucru pe care el însă nu-l cunoaşte.

Ce s-a întâmplat în ultima noapte petrecută în casa ”Totul pentru dragoste- La bine şi la greu”, dar şi ce decizie va lua burlacul, telespectatorii vor vedea astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Burlacul, un bărbat  seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relaţie.
La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

 

Tags: