Dezvăluiri! Amalia Năstase: “Am luat bătaie de foarte multe ori!”

De: Alexandra Necsoiu / 16.06.2017, 10:24
Dezvăluiri! Amalia Năstase: “Am luat bătaie de foarte multe ori!”
Invitata Florentinei Fântânaru în ediţia de duminică a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, Amalia Năstase, îşi va exprima dezamăgirea cu privire la sistemul românesc de educaţie, motivând decizia de a-şi înscrie copiii la o şcoală privată.

  Ba mai mult, fosta soţiei a lui Ilie Năstase va vorbi şi despre abuzurile pe care a fost nevoită să le suporte în şcoală: “Am avut profesori care ne băteau foarte rău, am mâncat bătaie de foarte multe ori. Palme în cap, palme peste faţă, peste mâini, linii peste mâini, toate astea în Bucureşti, în anii ’90. Pe profesoara de matematică mi-o aduc aminte, bătea la noi ca la fasole şi ne spunea că suntem foarte proşti. Până în clasa a 8-a am avut senzaţia că sunt foarte proastă, pentru că aşa ni se spunea”, va mărturisi aceasta.

Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele în plus: “Nu îmi place să am anumite proporţii”. Cum arată acum!

El este fiul secret al tenismenului Ilie Năstase! Are 17 ani iar mama lui este…

            Deşi a luat decizia de a-şi înscrie fetele la o şcoală privată, Amalia nu le-a ferit de crunta realitate din sistemul de stat: “Ele au fost pe la şcoli şi pe la instituţii de plasament actuale şi au rămas şocate. Mi-au spus