Dezvăluiri! Angelina şi Brad, îndrăgostiţi lulea. Cine îi dă de gol? – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.02.2017, 14:49
Dezvăluiri! Angelina şi Brad, îndrăgostiţi lulea. Cine îi dă de gol? - FOTO
Angelina şi Brad, mai îndrăgostiţi ca niciodată!, după cum afirmă populara actriţă Goldie Hawn.

Mama lui Kate Husdon a confirmat că fiica ei şi Brad Pitt sunt împreună şi au o relaţie pe care doresc să o oficializeze.

Kate Hudson, fără lenjerie intimă. Ce s-a văzut când a păşit pe covorul roşu

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în braţele actriţei Kate Hudson după divorţul de Angelina Jolie. Deocamdată cei doi actori nu au confirmat această relaţie, dar nici nu au dezminţit-o. De fapt, relaţia lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, când Kate se pare că l-a sprijinit foarte mult. Mama actriţei ar fi dezvăluit că „Brad şi Kate sunt foarte uniţi în ultimul timp şi că relaţia lor este foarte romantică” şi s-ar pregăti să dezvăluie legătura lor după ce s-au văzut în secret o perioadă îndelungată de timp.

După ce Angelina Jolie pare să-şi fi regăsit fericirea în braţele lui Jared Leto, se pare că şi Brad Pitt vrea să-şi refacă viaţa şi să dea o nouă şansă iubirii.

Ceea ce a început că o simplă prietenie între Brad şi Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce în ce mai complici şi par să fi intrat într-o nouă etapă care ar putea duce la întemeierea unui cămin. Atât Brad cât şi Kate au copii din relaţii anterioare iar faptul de a întemeia o familie numeroasă o entuziasmează pe Kate. „Îmi doresc mulţi copii. Între patru şi şase. Îmi place nebunia. Îmi place haosul. Îmi place să râd împreună cu ei”, a mărturisit actriţa